Merken / Fabrikanten

Welkom in de SECOMP merken wereld

Bij het samenstellen van ons assortiment hechten wij veel belang aan professionele en efficiënte producten. Kwaliteitsmanagement en een goede prijs-prestatieverhouding zijn belangrijk voor ons.

Naast onze eigen merken ROLINE , ROLINE GOLD , ROLINE GREEN en VALUE nemen wij alleen producten van geselecteerde merken en fabrikanten op in ons assortiment.

We presenteren hieronder enkele van deze geselecteerde merken in onze SECOMP-merkenwereld.

Onze eigen merken

 

Of het nu gaat om artikelen op het gebied van IT-accessoires en netwerktechnologie, pc- en multimediakabels, IP-camera's, accessoires op het gebied van entertainmentelektronica, producten uit het UPS- & stroomvoorzieningsegment of 19''-technologie. De producten van onze eigen merken ROLINE , ROLINE GOLD en VALUE zijn ontworpen voor professioneel continu gebruik. ROLINE GREEN maakt ook indruk met zijn milieuvriendelijke verpakking.

Premium merken

 

ATEN staat voor oplossingen op het gebied van KVM-switches en onderhoud op afstand, maar ook voor producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en datacommunicatieproducten. Met zijn elektronische componenten en systemen kan BACHMANN putten uit bijna 70 jaar ervaring in de elektronica-industrie. Bij de kabels van het merk DÄTWYLER ligt de focus op de toepassingsgebieden IT- en communicatienetwerken. Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en bewakingstechnologie en op maat gemaakte totaaloplossingen op het gebied van Wireless & Switching en videobewaking.

Ervaar eenvoudige en intelligente smart home-technologie met FROGBLUE . GRAH LIGHTING breidde haar positie in de LED-verlichtingsmarkt uit op het gebied van straatverlichting, industriële verlichting en kantoorverlichting. Als u stroomverdelingseenheden (PDU's) en bewakingssystemen op afstand nodig hebt, evenals radiokloksystemen of interface-isolatoren, biedt het merk GUDE hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Bij HOBBES ligt de focus op innovatieve meettechniek voor netwerk-, elektronische en glasvezelkabels.

i-PRO is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bewakingsproducten en beveiligingsoplossingen. De kabels en bekabelingssystemen van het merk KERPEN DATACOM voldoen aan de hoogste behoeften op het gebied van informatietechnologie en industriële markten. Het productassortiment van KLEIN TOOLS omvat vrijwel alle belangrijke handgereedschappen voor de bouw, elektronica, mijnbouw en algemene industriële behoeften. Wie een hoogwaardige data-infrastructuur wil opzetten, doet er goed aan om gebruik te maken van de BTR Netcom- merkproducten van de marktleider in passieve netwerktechnologie - METZ CONNECT.

Naast een professionele VMS- en videoanalyse is MOBOTIX sinds 2000 een innovatieve fabrikant van intelligente en autonome IP-camera's. Met de S/FTP-patchkabels met lichtidentificatie, de injectoren voor het voeden van de patchkabels en de markeringsclips van SACON houdt u overzicht in de netwerkjungle. Op het gebied van 19''-technologie en elektronische assemblages is het merk SCHROFF al meer dan vijf decennia een wereldleider. Als 's werelds toonaangevende leverancier van oplossingen voor gegevensopslag is SEAGATE al lang een onmisbaar onderdeel van de opslagindustrie.

Softing IT Networks staat voor professionele IT-meettechnologie om de prestaties van uw datacommunicatie te optimaliseren door middel van snelle en veilige verbindingen voor de gehele levenscyclus van uw netwerk. De producten van het merk TELEGÄRTNER staan ​​voor professionele aansluittechniek. Teltonika Networks is een snelgroeiend technologiebedrijf dat professionele netwerkconnectiviteitsapparaten voor internationale markten produceert. Zowel draadloos als bekabeld, IP Surveillance, PoE en KVM zijn slechts enkele van de keywords uit het uitgebreide productportfolio van TRENDNET.

Met zijn klittenbandsluitingen zorgt VELCRO® voor orde en de juiste houvast. Met de beste IP-camera's en IP-bewakingsoplossingen heeft VIVOTEK snel een plaats verworven als toonaangevend merk in de beveiligingsindustrie. Het merk XILENCE staat al jaren voor componenten voor koeling en geluidsreductie in desktop-pc's.

Ben je zeker?