i-PRO EMEA - Industriekennis uit de geschiedenis van Panasonic

i-PRO EMEA bestaat sinds 1 oktober 2021 als onderdeel van het in Japan gevestigde i-PRO Co. Ltd..

Voortbouwend op een sterke basis met meer dan 60 jaar branchekennis uit de geschiedenis van Panasonic, biedt i-PRO, als uw bewezen en betrouwbare partner onder beveiligingsfabrikanten, hoogwaardige hardware van de hoogste productstandaard.

Deze producten worden aangevuld met innovatieve open technologie zoals AI, rekening houdend met databeveiliging en GDPR, en tegen een goede prijs-prestatieverhouding.

Het merk i-PRO staat voor technologie en innovatie van de volgende generatie dankzij het flexibele AI edge computing-platform dat kan worden aangepast en rechtstreeks kan worden geïntegreerd in de nieuwste line-up.

Door de combinatie van beelden van hoge kwaliteit en de mogelijkheid om gegevens direct op de camera te analyseren met behulp van deep learning, kunnen de camera's op veel nieuwe gebieden worden gebruikt, van het automatiseren van processen in de industrie tot het handhaven van schapniveaus in supermarkten om de gezondheid en veiligheid van klanten te bewaken in winkels tijdens pandemietijden.

I-PRO NETWERKCAMERA'S

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK I-PRO

Ben je zeker?