METZ CONNECT - De specialist op het gebied van passieve netwerktechnologie

METZ CONNECT is een middelgroot Duits familiebedrijf: technologie, innovatie, degelijkheid, betrouwbaarheid - wat telt is de verantwoordelijkheid tegenover onze medewerkers en marktpartners.

Alle onderdelen van het bedrijf worden duurzaam en op basis van gecertificeerde kwaliteitsnormen beheerd.

Ruim 40 jaar geleden richtte Albert Metz een bedrijf op voor de ontwikkeling en productie van connectoren in Blumberg aan de zuidelijke rand van het Zwarte Woud. Slechts een paar jaar later nam Albert Metz ook het bedrijf BTR over, een naam die nog steeds als merk bestaat en staat voor hoogwaardige producten op het gebied van passieve netwerktechnologie.

Tegenwoordig staat de METZ CONNECT Groep - nog steeds in familiebezit - voor hoge kwaliteit op het gebied van contacttechniek en verbindingselementen op het gebied van elektrotechniek en elektronica. Onze producten garanderen wereldwijd veilige en betrouwbare verbindingen voor een vlotte informatiestroom - van de printplaat tot de infrastructurele omgeving.

Op het eerste gezicht is passieve netwerktechnologie niet spectaculair. Aansluitdozen voor het netwerk - en al het andere dat daarbij hoort - moeten gewoon zijn waar we ze nodig hebben. Daar zijn we aan gewend geraakt, net als de stopcontacten. Maar zulke vanzelfsprekende technologie is allang hightech geworden!

Zeer gespecialiseerde, internationaal gestandaardiseerde en krachtige netwerkoplossingen in WLAN-, koper- en glasvezeltechnologie overtuigen door een comfortabele installatie, maximale kwaliteit en maximale systeemcapaciteit in alle relevante vermogensklassen. Ze worden gebruikt in gestructureerde bouw- en industriële bekabeling en in datacenters.

METZ CONNECT is met het merk BTR Netcom een ​​van de technologische marktleiders op het gebied van passieve netwerktechnologie. Wie een hoogwaardige data-infrastructuur wil opzetten, doet er goed aan gebruik te maken van de producten van dit bedrijf.

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK METZ CONNECT

Ben je zeker?