MOBOTIX - De innovatieve fabrikant van IP-camera's uit Duitsland

Naast een professionele VMS- en videoanalyse is MOBOTIX sinds 2000 een innovatieve fabrikant van intelligente en autonome IP-camera's. SECOMP kreeg de partnerstatus "MOBOTIX Authorized Distributor".

Om situaties met tegenlicht het hoofd te bieden en de betrouwbaarheid op lange termijn te verbeteren, vertrouwde MOBOTIX vanaf het begin op CMOS-sensortechnologie zonder mechanisch bewegende onderdelen.

Als onafhankelijke systemen bedienen de MOBOTIX-camera's automatische gebeurtenisdetectie, alarmen, videoanalyse, directe NAS-ringgeheugenopname en andere beheerfuncties op afstand.

Tweewegcommunicatie met VoIP-melding en telefoonverbinding via de SIP-standaard is in alle MOBOTIX-camera's geïntegreerd.

Vanaf het begin zijn MOBOTIX-camera's gemaakt om weerbestendig te zijn met beschermingsklasse IP66 volgens een van de hoogste kwaliteitsnormen.

In 2015 werd een nieuwe, concurrerende familie van 6 megapixels voor binnenshuis geïntroduceerd voor flexibele plafond- en wandmontage.

M73 – DE EERSTE MOBOTIX-CAMERA MET RUIMTE VOOR 3 MODULES

Extreem flexibel - Verbluffende quad-coreprocessor - Briljante beeldkwaliteit

 

De M73 IoT-camera is extreem compact en toch extreem krachtig, vooral dankzij de krachtige quad-core ARM Cortex-A53-processor.

Dankzij de nieuwste premiumtechnologie en een uitgekiend montageconcept biedt de camera ruimte voor maximaal drie HiRes-beeldsensor- en functiemodules (omgevingssensoren, IR-licht, audio) die eenvoudig te installeren en te verwijderen zijn. Dit maakt de M73 veelzijdiger en flexibeler dan alle eerdere MOBOTIX-camera's.

Uiteraard voldoet de M73 aan alle relevante ONVIF-profielen en biedt hij flexibele codec-ondersteuning met H.264, H.265 (vanaf Q2/2020), MxPEG+ en MJPEG.

Dankzij de 4K UHD-resolutie levert hij briljante beelden, zoals je van MOBOTIX-camera's mag verwachten.

En als het om verwerkingskwaliteit en robuustheid gaat, bewijst de M73 opnieuw een echt "Made in Germany"-product te zijn: de temperatuurbestendigheid van -40 tot 65 °C - zonder enige onderhoudsintensieve extra verwarming of ventilatie - is buitengewoon sterk.

MOBOTIX S74 & M73

SECOMP on the MOVE with MOBOTIX

Met ons technologisch bredere MOBOTIX-cameraportfolio dan ooit tevoren, bent u perfect uitgerust voor praktisch elk videoproject en elke eis!

MOBOTIX heeft zijn huidige Mx6-camera-assortiment uitgebreid met de nieuwe MOBOTIX MOVE-serie. Dit omvat de cameramodellen PTZ SpeedDome, BulletCamera en VandalDome. Deze consistent weerbestendige, hoogwaardige IP-camera's zijn uitgerust met de huidige standaardfuncties van centrale videosystemen, zoals geïntegreerde infraroodverlichting, automatische dag-/nachtomschakeling met een mechanisch IR-blokkeerfilter, breed dynamisch bereik of high-speed PTZ.

MOBOTIX MOVE is de ideale aanvulling op onze decentrale premium videosystemen op basis van het nieuwste Mx6-technologieplatform. Geniet met MOBOTIX van de meest veelzijdige technische mogelijkheden aller tijden. Let op: MOBOTIX MOVE-camera's zijn centrale videosystemen in de ONVIF S/G-standaard met H.264 en vereisen meestal een extra centrale gegevensopslag (NAS) en een videomanagementsysteem dat de ONVIF-standaard ondersteunt.

INTELLIGENTE IP-VIDEOSYSTEEMCONCEPTEN VAN MOBOTIX

Hieronder vindt u een klein overzicht van intelligente IP-videosysteemconcepten en -oplossingen op het gebied van industrie en kritieke infrastructuur, perimeterbeveiliging en -preventie, detailhandel, transport, mobiliteit, enz.

KWALIFICEER U ALS SPECIALIST VOOR IP-VIDEOBEVEILIGINGSOPLOSSINGEN VAN MOBOTIX

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK MOBOTIX

Ben je zeker?