GUDE - Innovatieve apparaten voor de IT-sector

GUDE is al meer dan 30 jaar een Duitse fabrikant van hoogwaardige stroom- en monitoringoplossingen voor veeleisende AV-, IT- en KVM-experts.

GUDE-producten maken aantoonbare verbeteringen mogelijk in de energie-efficiëntie en betrouwbaarheid van AV- en IT-infrastructuren, zoals doorgaans wordt aangetroffen in netwerk-, server- en mediakasten.

De toepassingsgebieden variëren van gedistribueerde bedrijfsnetwerken en mediabesturingen tot datacenters en industriële omgevingen.

Made in Germany is bij GUDE niet zomaar een marketingslogan. Het bedrijf GUDE leeft Made in Germany. Beginnend met de ontwikkeling van de hard- en software tot en met de productie en de eindtest van de apparaten: elk productieproces wordt uitgevoerd volgens de beste Duitse ingenieurskennis in het ISO9001-gecertificeerde bedrijf.

Flexibele bedieningsmogelijkheden en een zuinige werking ronden het overtuigende uiterlijk af. De in vele jaren opgebouwde expertise vloeit voort in verdere ontwikkelingen, nieuwe producten en klantspecifieke aanpassingen.

RADIO KLOK OPLOSSINGEN

Met radio klokoplossingen van GUDE hebben IT-apparaten atoomtijd. De radiokloksystemen van GUDE maken de synchronisatie van individuele clients en complete netwerken via DCF77 mogelijk. De tijdservers van de EMC Professional-serie stellen de actuele radiotijd van de DCF77-zender via hun geïntegreerde NTP-server beschikbaar voor het hele netwerk.

13041011

Sensoren

Aantoonbaar meer zekerheid in uw kritieke IT- en AV-infrastructuur. Vroegtijdige detectie van AV- en IT-problemen: proactieve omgevingsmonitoring met behulp van geïntegreerde sensoren. Overal te integreren: Kan overal snel en eenvoudig worden geïntegreerd met een open API: REST API, HTTPS, SNMP, Telnet en MQTT. Verdediging tegen fysieke bedreigingen door middel van plug-and-play-sensoren voor continue monitoring.

19071040 - Voorkant
19071040 - Poorten
19071040 - Toepassingsvoorbeeld

OP AFSTAND MONITOREN

Met hun brede scala aan prestatiekenmerken bieden de rackmonitoringsystemen van GUDE de beste voorwaarden voor professionele bewaking en besturing van IT-racks en andere AV/IT-installaties. Via de slimme oplossingen kunnen sensoren en schakelcontacten worden opgevraagd. Schakelprocessen kunnen worden geactiveerd via geïntegreerde potentiaalvrije relais. De robuuste apparaten worden gekenmerkt door een compact ontwerp en een laag eigen verbruik.

19071381 - Voorkant
19071040 - Signaalingangen
19071040 - Poorten

Power Distribution Units (PDU)

Met betrouwbare, schakelende en metende PDU's naar minder AV- en IT-storingen

Geschakelde (schakelen per uitgang) en gemeten (meten aan de ingangszijde) als ook gemeten & geschakelde PDU's voor stroomoplossingen die zowel elke individuele uitgang schakelen als de stroom in detail meten aan de ingangszijde. Schakelbaar via LAN, met watchdog- en plannerfunctionaliteit. Aansluitpoorten voor externe sensoren, temperatuur, vochtigheid, luchtdruk.

19071967

Power Sequencer

Opeenvolgend schakelende stekkerdozen. Aangesloten apparaten worden na elkaar in- of uitgeschakeld en niet tegelijkertijd. Deze geschakelde PDU's zijn snel in bedrijf te stellen, eenvoudig te bedienen en hebben een betrouwbare schakelfunctionaliteit.

19072827

ALLE PRODUCTEN VAN HET GUDE-MERK

Ben je zeker?