BACHMANN - Innovatieve oplossingen voor energiebeheer

Het merk BACHMANN staat voor klantgerichte elektrotechnische componenten & systemen.

Bij de ontwikkeling en productie van producten ligt de focus ook op toekomstgerichte thema's zoals energiebeheer en energie-efficiëntie voor datacenters en de industrie, evenals gebouwinstallatiesystemen. Het bedrijf profiteert van meer dan 70 jaar ervaring in de elektronica-industrie.

Tot de technologische producthoogtepunten van het merk BACHMANN behoren zeer innovatieve oplossingen voor energiebeheer van de BlueNet-familie en multifunctionele tafelaansluitpanelen. Deze overtuigen niet alleen door hun functionaliteit, maar ook door hun design. Sommige van deze producten hebben zelfs diverse internationale designprijzen gewonnen.

BACHMANN - IT Power Solutions

BACHMANN staat voor 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van stroomverdelingsoplossingen. Toegewijd aan deze traditie staat BACHMANN voor hoogwaardige en innovatieve elektronica - en voor een hoge meetnauwkeurigheid. En dit alles verpakt in robuuste aluminium behuizingen.

Het modulaire productassortiment van BACHMANN biedt het hoogste veiligheidsniveau met zijn oplossingen op het gebied van stroomverdeling in de IT-omgeving. De Power Distribution Unit PDU Basic en de BlueNet producten voldoen aan alle belangrijke eisen voor een veilige, toekomstgerichte en zeer efficiënte stroomverdeling - met name in datacenters.

BACHMANN - Facility Solutions

BACHMANN Facility Solutions biedt een breed assortiment bureau aansluitpanelen en flexibele systemen voor de installatie in gebouwen. De verschillende bureau-aansluitpanelen zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en versies voor zowel tafelmontage als tafelmontage. De voornaamste toepassing is in kantoren, trainingsruimten en vergaderzalen. Een technisch hoogtepunt zijn de maatwerkmodules, die duurzame flexibiliteit bieden op het gebied van data- en media-aansluitingen. Op maat gemaakte modules kunnen snel en met minimale inspanningen worden aangepast of vervangen. Daarmee bieden ze een hoge mate aan flexibiliteit en toekomstbestendigheid in de dynamische wereld van data- en media-aansluitingen. De BACHMANN bureau aansluitpanelen zijn verkrijgbaar met alle internationaal gangbare contactdozen.

BACHMANN - IT Power Solutions, Facility Solutions, Installation, Kitchen Solutions

Wat ooit begon als een toepassing in de facilitaire sector is nu ook te vinden in het nog jonge marktsegment Kitchen Solutions van BACHMANN met wandcontactdozensystemen als Twist, Elevator of Power Frame Cover. Uiterlijk sinds de marktintroductie van de productlijn Twist is duidelijk zichtbaar dat wandcontactdozen niet alleen stroom kunnen leveren, maar ook mooi zijn. Bekroond met de Red Dot Product Design Award of de Interior Innovation Award is BACHMANN erin geslaagd technische innovatie en bewezen BACHMANN-kwaliteit te combineren met elegantie en design.

Elevator
Power Frame
Twist

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK BACHMANN

Ben je zeker?