DÄTWYLER - Toekomstbestendige en intelligente IT-infrastructuren

Het solide bedrijf DÄTWYLER verschijnt op de markt als leverancier van innovatieve systeemoplossingen, producten en diensten voor datacenters, glasvezelnetwerken en intelligente gebouwen, maar ook als deel- of hoofdaannemer voor de gehele waardeketen.

De basis hiervoor is de hoge competentie van DÄTWYLER bij de ontwikkeling en productie van de benodigde producten en oplossingen, de projectervaring, de wereldwijde aanwezigheid en het internationaal gevestigde partnernetwerk.

DÄTWYLER heeft systematisch meer dan 100 jaar knowhow opgebouwd in de ontwikkeling en productie van producten en oplossingen voor IT-infrastructuren in datacenters en intelligente gebouwen en voor glasvezelnetwerken.

DÄTWYLER is een professionele, internationale partner voor op maat gemaakte, kant-en-klare IT-infrastructuuroplossingen en individuele componenten - vanaf het allereerste begin. De ontwikkelingsafdelingen werken aan innovatieve oplossingen en strikte implementatie van toekomstgerichte technologieën, zodat u altijd veilige, voordelige en duurzame oplossingen voor datacenters en datanetwerken worden geboden.

Ons assortiment DÄTWYLER patchkabels omvat afgeschermde kabels in de categorieën 5e, 6 en 6a in verschillende lengtes en kleuren en met verschillende connectormerken.

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK DÄTWYLER

Ben je zeker?