Teltonika Networks - Industriële netwerkapparatuur

Teltonika Networks is een snelgroeiend technologiebedrijf dat professionele netwerkconnectiviteitsapparaten voor internationale markten produceert. Door jarenlange ervaring en onderzoek en ontwikkeling van industriële netwerkapparaten voor IoT- en M2M-communicatie heeft Teltonika Networks een breed portfolio aan producten ontwikkeld voor de meest complexe gebieden zoals Industrie 4.0, Smart City en Groene Energie.

TELTONIKA NETWORKS HELPT U TE VERBINDEN

Teltonika Networks heeft zijn productportfolio ontworpen om zijn partners te helpen kansen te benutten in de snelgroeiende IoT- en industriële IoT-ruimte. Het bestaat uit modems, gateways, routers, switches en IoT-platforms. Teltonika Networks is uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van cellulaire IoT-apparaten voor industriële en professionele toepassingen. Van automatisering en smart grids tot connectiviteit in het openbaar vervoer, honderdduizenden netwerkproducten vormen momenteel het hart van de oplossingen van haar partners.

GEPRODUCEERD IN EUROPA

Van concept tot afgewerkt product ontwikkelt Teltonika Networks alles intern om een maximale kwaliteit en efficiëntie te garanderen. Hierdoor kan Teltonika Networks veel sneller te werk gaan omdat het niet afhankelijk is van externe dienstverleners. 
In de loop der jaren heeft Teltonika Networks honderden projecten op maat uitgevoerd, van de kleinste firmwarewijzigingen tot uitgebreide hardwarewijzigingen. Deze ervaring heeft haar partners geholpen samen te werken om meer kansen te benutten in de snel veranderende technologische omgeving. 
Teltonika Networks produceert alle producten in de ultramoderne productiefaciliteit van Teltonika IoT Group in Molėtai, Litouwen. Door de volledige controle over de productie kan Teltonika Networks ervoor zorgen dat alleen de beste en meest betrouwbare apparaten worden geleverd.

BETROUWBARE

Teltonika Networks heeft vele jaren ervaring in het produceren van industriële apparatuur die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden en continue connectiviteit biedt met meerdere back-up scenario's.

BEVEILIG

Teltonika Networks garandeert het hoogste beveiligingsniveau voor al haar producten door regelmatig beveiligingstests uit te voeren en regelmatig firmware-updates uit te brengen om elk risico op inbreuken te elimineren.

GEBRUIKSGEMAK

De industriële apparaten van Teltonika Networks zijn primair ontworpen voor professionele toepassingen, maar zijn toch eenvoudig te gebruiken. Het aanbieden van producten die geen gespecialiseerde training vereisen is een van de sterke punten van Teltonika Networks.

Alle producten van het merk Teltonika

Ben je zeker?