SCHROFF - Combineerbaar. Modulair. Schaalbaar.

nVent SCHROFF biedt elektronicakasten, serverkasten, racks voor embedded computersystemen en PCB-accessoires.

nVent SCHROFF staat synoniem voor innovatie sinds de oprichting in Duitsland in 1962, te beginnen met de ontwikkeling van een subrack voor euroboards die hielp de 19''-standaard universeel te maken. nVent blijft tot op de dag van vandaag pionier op het gebied van elektronische infrastructuur voor een breed scala aan toepassingen.

 

De wereldwijd erkende producten van nVent SCHROFF voldoen aan nationale en internationale normen voor elektronicaverpakkingen en voldoen aan IEC 60297-3-x en IEEE 1101.x.

 

Vermijd dure interne ontwikkelingen en bespaar tijd en geld door te vertrouwen op op standaarden gebaseerde oplossingen van SCHROFF, specifiek aangepast aan uw eisen.

WAT SCHROFF PRODUCTEN ONDERSCHEIDT IN EEN OOGOPSLAG:

 • Gecertificeerd volgens wereldwijde normen
 • Wereldwijde beschikbaarheid
 • Uitstekende kwaliteit
 • Innovatieve oplossingen
 • Uitgebreid thermisch beheer
 • Breed assortiment standaardproducten
 • Aanpassing volgens de eisen van de klant
 • Nieuwe ontwikkelingen op maat
 • Klantgerichte manier van denken en werken
 • Servicekwaliteit met competentie
 • Uitgebreide tests
 • Beste prijs/prestatieverhouding

SCHEIDEN. BESCHERMEN. KOELEN.

Het productspectrum varieert van elektronicakasten, laboratoriumrekken en subracks tot schok- en trilbestendige robuuste oplossingen. SCHROFF is daarom de juiste partner als het gaat om de bescherming van communicatie- en elektronische apparatuur.

Naast de producten uit het standaardassortiment biedt SCHROFF ook oplossingen op maat. Frontpanelen van SCHROFF kunnen bijvoorbeeld worden geconfigureerd met aangepaste uitsparingen en kleuren.

BESCHERMING VAN ELEKTRONICA: NIET ALLEEN BINNEN 19''

Als een van de toonaangevende innovators van 19'' technologie, breidt SCHROFF zijn leveringsspectrum uit met producten voor andere vormfactoren. De productfamilie "Interscale" van het merk SCHROFF zorgt met zijn innovatieve behuizing en accessoires voor een korte integratietijd en kan worden aangepast aan individuele eisen. Dit is de manier om de juiste oplossing op het juiste moment te bieden, zelfs voor kleine en niet-standaard printplaten.

ENKELE FEITEN OVER PRODUCTEN VAN HET MERK SCHROFF

Buitenkasten

 

Schroff outdoorkasten zijn meermaals getest en zorgen ervoor dat gevoelige elektronica buiten veilig kan overleven. Dit omvat een toekomstgericht en flexibel klimaatconcept voor een breed scala aan toepassingen.

Kasten voor datatechnologie

 

Schroff kasten (VARISTAR) voor datatechnologie voldoen niet alleen aan de technische specificaties van alle gangbare servertypen - ze zien er ook nog eens goed uit!

Elektronicakasten

 

Elektronicakasten (NOVASTAR) zijn ideaal voor gebruik in zware industriële omgevingen en beschermen elektronica tegen vervuiling door stof, olie of water. De veiligheid tegen elektromagnetische straling is uniek; zelfs bij hoge frequenties garanderen ze een probleemloze werking van machines en systemen. De hoge stabiliteit maakt ook de installatie van zware componenten mogelijk.

Behuizing

 

Flexibiliteit, modulariteit, functionaliteit en design zijn de doorslaggevende criteria bij de keuze van geschikte behuizingen. Schroff behuizingen, zowel als tafelbehuizing (ratiopacPRO, propacPRO, compacPRO, comptec) als wandbehuizing (CONCEPTLINE) combineren geavanceerde technologie met modern industrieel design. Ze bieden een effectieve afscherming tegen elektromagnetische interferentie en maken ook indruk met hun ergonomisch en esthetisch design.

Subrack

 

De subracks (europacPRO, multipacPRO, inpac) zijn gebaseerd op gestandaardiseerde componenten. Binnen een modulair systeem maken ze zeer kosteneffectieve oplossingen mogelijk. En dit alles met de hoogste eisen aan de veiligheid van het hele systeem. Elektronica voor mobiele toepassingen heeft solide constructiemechanica nodig. De basisontwerpen van onze producten bevatten al maatregelen voor EMC, schok- en trillingsbestendigheid en probleemloze bediening.

Alle producten van het merk SCHROFF

Ben je zeker?