Als toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van computerelektronica heeft Hobbes & Co Ltd. sinds 1985 Hobbes & Co, gevestigd in Taiwan,  en heeft de afgelopen jaren wereldwijd een uitstekende reputatie opgebouwd en wordt beschouwd als een belangrijke leverancier voor de telecommunicatie- en computerindustrie. Hobbes & Co richt zich in het bijzonder op innovatieve meettechniek voor netwerk-, elektronica- en glasvezelkabels (LWL) en bestrijkt daarmee het volledige spectrum van de meettechniek in deze sectoren.

Hooggekwalificeerde ingenieurs van Hobbes & Co werken in de twee ontwikkelingscentra in Taipei en Zhongshan (China) aan de realisatie van zeer complexe en innovatieve hightech producten. Daarnaast werkt Hobbes & Co wereldwijd samen met andere toonaangevende bedrijven in de hightech industrie en ontwerpt in nauwe samenwerking met klanten maatwerkoplossingen.

Hobbes & Co streeft er de komende jaren voortdurend naar om nieuwe, hoogwaardige producten te ontwikkelen die voldoen aan de vaak veranderende markteisen.

HOBBES NETWERKTESTER

HOBBES KABELTESTER (KOPER)

HOBBES KABELTESTER (GLASVEZEL)

HOBBES GEREEDSCHAPSSETS

HOBBES GLASVEZEL ACCESSOIRES

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK HOBBES

Ben je zeker?