SACON - Overzicht in de netwerkjungle

Met de producten van SACON heeft u meer overzicht in de netwerkjungle. Dit zijn onder andere de S/FTP en glasvezel LED patchkabels met lichtidentificatie, de injectoren voor het voeden van energie in de patchkabels en de markeerclips. Maar ook de DualBoot PushPull IP20 patchkabels met PushPull vergrendeling in plaats van de gebruikelijke jack release.

saCON S/FTP en glasvezel patchkabels met lichtidentificatie

 

De gepatenteerde procedure voor eenvoudige toewijzing van de stekkers aan elkaar verhoogt de bedrijfsveiligheid aanzienlijk; onbedoeld trekken aan de patchkabels kan vrijwel worden uitgesloten.

Nadat er contact is gemaakt met een zijde van de patchkabel met de injector, lichten de geïntegreerde lichtgevende diodes in de stekkers aan beide uiteinden van de patchkabel op. De lopende gegevensoverdracht wordt niet beïnvloed door de lichtidentificatie!

 

De saCon patchkabels zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in kantoren, industrie en datacenters.

Bij de saCon RJ45-patchkabel zorgt de robuuste kabelconstructie ervoor dat de elektrische transmissieparameters alleen beïnvloed kunnen worden door extreme mechanische belastingen. De gebruikte combinatieafscherming (PiMF + omvlechting met > 65 % dekking) biedt samen met de 360° afgeschermde RJ45-stekkers maximale gegevensbeveiliging. De patchkabels zijn verkrijgbaar in Cat.6 en Cat.6A kwaliteiten tot 500 MHz.

Bij de glasvezel patchkabel saCON zorgt de kabelconstructie ervoor dat de optische transmissieparameters het hoogste niveau van gegevensbeveiliging bieden. De standaardversie van de patchkabels is gekruist. Met de SC/LC duplex connector is het mogelijk om de connectoren ten opzichte van elkaar te draaien.

SACON S/FTP PATCHKABEL CAT.6

SACON S/FTP PATCHKABEL CAT.6A

SACON INJEKTOR / LED DETEKTOR PRO

SACON MARKING CLIPS

SACON GLASVEZEL LED PATCHKABEL DUPLEX

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK SACON

Ben je zeker?