KERPEN DATACOM – hoogwaardige kabels en kabelsystemen

KERPEN DATACOM ondersteunt zijn klanten al vele jaren op het gebied van digitale netwerken met een grote innovatiekracht en levert wereldwijd hoogwaardige componenten voor transmissiepaden.

Digitalisering stelt iedereen voor nieuwe uitdagingen – zowel gebruikers als fabrikanten. Voor meer klantnabijheid en nieuwe businessmodellen zal het steeds belangrijker worden om datastromen op jezelf te richten en data voor jezelf te gebruiken.

KERPEN DATACOM weet datastromen te kanaliseren. Verbinden is de business van dit bedrijf. Al meer dan 40 jaar worden veilige en krachtige transmissiesystemen ontwikkeld voor steeds meer bandbreedte en meer snelheid - altijd met het oog op de toepassing, de specificatie en de klanten wereldwijd.

Vandaag bestrijkt KERPEN DATACOM met zijn productportfolio het volledige scala aan transmissiestandaarden voor data- en communicatienetwerken. LAN's op kantoor en in de industrie, maar ook thuis in het thuiskantoor en in de verbinding met internet groeien samen via de gemeenschappelijke noemer Ethernet en Internet Protocol (IP) en veranderen zo het communicatielandschap. Hiervoor biedt KERPEN DATACOM GmbH investeringsveilige passieve IT-oplossingen in koper- en glasvezeltechnologie.

Met KERPEN DATACOM koperen datakabels en systeemtechnologie ontstaan ​​krachtige systemen voor gestructureerde gebouwbekabeling.

VOORBEREID OP DE TOEKOMST

Toenemend dataverkeer en steeds hogere eisen van klanten aan internet leiden tot een ongekende groei van de datacenterinfrastructuur.

De vereiste hoge overdrachtssnelheden vereisen niet alleen hoogwaardige kabels, maar er worden ook steeds hogere eisen gesteld aan de verbindingscomponenten.

KERPEN DATACOM GAAT DEZE GROEIENDE UITDAGING MET COMPETENTIE AAN

  • Kabelontwerp en productie van high-speed datakabels met individueel afgeschermde parallelle paren voor toepassingen met een datatransmissie tot 100 gigabit per seconde en voor verschillende omgevingen.
  • Ontwikkeling en productie van high-end systemen voor schaalbare en daarmee toekomstbestendige aansluittechniek; Zendfrequenties tot 2 GHz zijn gegarandeerd.
  • Netwerken van kleine of middelgrote datacenters met producten van KERPEN DATACOM.
  • Specificaties van individuele componenten in overeenstemming met bestaande regelgeving en richtlijnen, zoals CPR in verband met de Bouwproductenverordening.
  • Installatie en inbedrijfstelling van de volledige datanetwerktechnologie.

 

Om ook in de toekomst te blijven voldoen aan de voortdurend toenemende markteisen, werkt KERPEN DATACOM GmbH nauw samen met technologieleiders en gebruikersorganisaties.

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK KERPEN DATACOM

Ben je zeker?