KLEIN TOOLS - Professioneel gereedschap

Je kunt nooit genoeg goed gereedschap hebben. Dat dachten wij ook, dus gingen we op zoek naar een fabrikant van professionele gereedschappen en testapparatuur. Die hebben we gevonden bij KLEIN TOOLS.

VOOR ELKE TOEPASSING HEEFT KLEIN TOOLS HET JUISTE GEREEDSCHAP IN HAAR ASSORTIMENT

Of het nu gaat om de bouw, elektronica, mijnbouw, algemene industriële behoeften of voor de hobbyschroevendraaier; elke vakman heeft eersteklas werkmateriaal nodig. Dit garandeert veiligheid, prestaties en precisie in alle werkprocessen. Handgereedschap van KLEIN TOOLS voldoet aan deze normen en overtuigt bovendien door kwaliteit, duurzaamheid en levensduur. SECOMP is de verkooppartner van het Amerikaanse merk. Lees meer over het veelzijdige assortiment en waar de gereedschappen worden gebruikt.

KLEIN TOOLS - HET TRADITIONELE BEDRIJF UIT DE VS

Gereedschappen en testapparatuur van Klein voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Van ontwerp tot ontwikkeling en productie tot marketing, het management van het bedrijf hecht veel belang aan een sterk merk. De producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals bij de uitvoering van hun werk. Het bedrijf is sinds de oprichting door Mathias Klein in 1857 in familiebezit. Dit verklaart de continuïteit en constante doorontwikkeling van deze goede naam.

RUST ELKE VAKMAN UIT MET KLEIN TOOLS

Werken is leuker met de juiste apparatuur. Goede tools leveren hier een belangrijke bijdrage aan. Als distributeur van KLEIN TOOLS importeren en slaan wij de gereedschappen voor u op. Als u geïnteresseerd bent in de hoogwaardige producten, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

KLEIN TOOLS NETWERKTESTERS

KLEIN TOOLS KABELTESTERS (KOPER)

KLEIN TOOLS MULTIMETERS / STROOMTANGEN

KLEIN TOOLS GEREEDSCHAPSETS

KLEIN TOOLS KRIMPTANGEN

KLEIN TOOLS TANGEN

KLEIN TOOLS CONNECTOREN / ACCESSOIRES

ALLE PRODUCTEN VAN HET MERK KLEIN TOOLS

Ben je zeker?