i-PRO WJ-PR201E Coax-naar-LAN-converter

i-PRO WJ-PR201E Coax-naar-LAN-converter

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 10-5-2024
Art. nr. 21194129
Merk / Fabrikant i-PRO
Fabrikant artikel nr. WJ-PR201E

Beschrijving

i-PRO WJ-PR201E Converter Coax-LAN ontvanger met 1 kanaal

- Klaar voor Power over Ethernet Plus (PoE+): De coaxiale LAN-converter is compatibel met PoE+ standaarden (IEEE802.3at) en PoE+ camera's kunnen worden aangesloten en gebruikt.
- Gebruik over lange afstanden: De coaxiale LAN-converter kan worden gebruikt over afstanden tot 300 m voor PoE+-verbindingen en 500 m voor PoE-verbindingen en 2,0 km voor niet-PoE+-verbindingen. (Bij gebruik van RG-6/U coaxkabel en een lusweerstand van minder dan 4 Ω/100 m zonder extra aansluitonderdelen).
- Zeer snelle overdracht: De coaxiale-naar-LAN-converter kan transmissiesnelheden bereiken van 35 Mbps of meer voor TCP- en 45 Mbps of meer voor UDP-verbindingen. (Bij gebruik van een RG-6/U coaxkabel en voor afstanden van minder dan 2,0 km.
- Geen installatie vereist

Specificaties

Producent i-PRO
Produkt groep IP camera accessoires
Produkt type Bewakingcamera's accessoires
Gewicht 1228 g

i-PRO EMEA - Industriekennis uit de geschiedenis van Panasonic

(i-PRO EMEA bestaat sinds 1 oktober 2021 als onderdeel van het in Japan gevestigde i-PRO Co. Ltd.)

Voortbouwend op een sterke basis met meer dan 60 jaar branchekennis uit de geschiedenis van Panasonic, biedt i-PRO, als een bewezen en betrouwbare partner onder beveiligingsfabrikanten, hoogwaardige hardware van de hoogste productstandaard.

Deze producten worden aangevuld met innovatieve open technologie zoals AI, rekening houdend met databeveiliging en GDPR, en tegen een goede prijs-prestatieverhouding.

Ben je zeker?