Alecto Baby Projector BC-21

Alecto Baby Projector BC-21

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 17160045
Merk / Fabrikant Alecto
Fabrikant artikel nr. BC-21
EAN 8712412581986
Gewicht artikel 0,482 kg

Beschrijving

Deze luchtbevochtigerprojector zorgt voor een goede luchtvochtigheid in de kamer van je kind en projecteert er een prachtige sterrenhemel op.

Aangenaam om in slaap te vallen en uitgerust wakker te worden, zonder droge ogen of de irritatie van hoesten. Het ultrageluid is onhoorbaar voor het menselijk oor, dus de luchtbevochtigerprojector is heerlijk stil tijdens gebruik. En de koele waterdamp is zacht voor de gevoelige huid van je kleintje.
Baby's en peuters slapen veel en niet alleen om te rusten. Tijdens hun slaap verwerken ze talloze nieuwe indrukken en groeien ze snel. Slaap is dus belangrijk en het is fijn als je kleintje rustig kan dromen. Deze luchtbevochtiger met projector helpt daarbij. Je projecteert de sterrenhemel op het plafond boven het bedje van je kleintje. De zachte kleuren en beweging zullen hem of haar onmiddellijk kalmeren. Vul het waterreservoir en de luchtbevochtiger zorgt tot acht uur lang voor een goede luchtkwaliteit. Je kunt ook een subtiele geur toevoegen die discreet in de kamer verspreid wordt. De watertank is geschikt voor kamers tot 20 m2 en als de tank leeg is, schakelt het apparaat automatisch uit.

Het geluid is ultrasoon (onhoorbaar voor het menselijk oor) en de koele damp is geschikt voor de gevoelige huid.
De sterrenhemelprojector zorgt voor een sfeervol en kleurrijk beeld, zodat de oogjes van je kindje opengaan (tot ze dichtvallen).
De aromaverspreider zorgt voor een aangename en subtiele geur.
Het apparaat is ontworpen voor kamers tot 20 m2.

Specificaties

Producent Alecto
Produkt groep Huishouden
Produkt type Baby Nachtlampje
Leveringsomvang - Bevochtiger / projector
- Adapter
- Handleiding NL / FR / DE / EN / ES / IT
Stroomvoorziening Netvoeding
Kleurgroep wit
Materiaalgroep plastic
Doelgroep Kinderen
Hoogte verpakking 110 mm
Breedte verpakking 200 mm
Diepte verpakking 220 mm
Gewicht verpakking 0.482 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (614,2 KB)

Download

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?