Alecto walkie talkie FR-175, Wit/zwart

Alecto walkie talkie FR-175, Wit/zwart

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 13-6-2024
Art. nr. 17160049
Merk / Fabrikant Alecto
Fabrikant artikel nr. FR-175
EAN 8712412583249
Gewicht artikel 0,478 kg

Beschrijving

Outdoor portofoons ideaal voor buitensporten zoals skiën, mountainbiken, vissen, snowboarden, langlaufen, etc.

Deze duurzame outdoor portofoons zijn in staat om goed en gratis contact met elkaar te houden tijdens elke activiteit. Deze set wordt geleverd met een riemclip en heeft een compact formaat. De portofoons gebruiken 8 kanalen en scannen zelf naar beschikbare kanalen. Handig is ook dat deze set handsfree te gebruiken is in combinatie met de Alecto FRH-10 headset. Hierdoor zijn de portofoons legaal en veilig te gebruiken tijdens het autorijden.
De Alecto FR-175 portofoon set zal je veel winst en plezier opleveren. Op de camping, in het weekend, op vakantie of bij buitensporten zoals snowboarden, vissen, mountainbiken, etc. Deze portofoon is de ideale aanvulling voor elke situatie. Het grote bereik tot 7 kilometer, de ingebouwde zaklamp en het eenvoudige bedieningssysteem maken deze portofoon de juiste keuze voor elk gebruik.

Een belangrijk aspect van deze set is dat hij is uitgerust met een oplaadbare batterij. Het oplaadstation om deze walkie talkies op te laden wordt natuurlijk ook meegeleverd. Dit betekent dat je flink kunt besparen op het kopen van nieuwe batterijen. Deze duurzame outdoor walkie talkies hebben een lange stand-by tijd van ongeveer 24 uur. Dit betekent dat je deze walkie talkies vrijwel de hele dag kunt gebruiken.

In het donker is deze portofoon set zeker erg handig. Naast het feit dat je ermee in contact kunt blijven, is er ook een zaklamp ingebouwd. Dit is erg handig om 's avonds over de camping te navigeren. Daarnaast is het gebruikerssysteem eenvoudig en heeft deze set alle functies die je van een portofoon set mag verwachten.

Specificaties

Producent Alecto
Produkt groep Vrije tijd/Sport
Produkt type Walkie Talkie Talkie
Kleur veelkleurig
Leveringsomvang Walkietalkie 2x
Laadstation
Batterij (2x)
Riemclip (2x)
adapter
Type handheld radio PMR-handheld radio
Kanalen 8
Kleur (Behuizing) wit
Max. Reeks 7 km
Stroomvoorziening Batterij aangedreven
Levensduur batterij 24 min
Batterijcapaciteit 800 mAh
Hoogte verpakking 90 mm
Breedte verpakking 190 mm
Diepte verpakking 280 mm
Gewicht verpakking 0.478 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (860,4 KB)

Download

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?