Alecto walkie talkie FR-300OE, Oranje

Alecto walkie talkie FR-300OE, Oranje

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 3-6-2024
Art. nr. 17160097
Merk / Fabrikant Alecto
Fabrikant artikel nr. FR-300OE
EAN 8712412593538
Gewicht artikel 0,815 kg

Beschrijving

Robuuste set van 2 radio's met spraakgestuurde transmissie (VOX), die zowel drijvend als stof- en waterbestendig is (IPX7) en gebruikt kan worden als zaklamp met SOS-functie. Hij heeft ook een bereik tot 10 kilometer en een lange stand-bytijd tot 35 uur.

De FR-300OE heeft een bereik tot 10 kilometer. Hij heeft ook VOX-bediening.
Hij heeft toegang tot 16 kanalen en 38 CTCSS-codes. CTCSS (Continuous Tone Controlled Squelch System) is een systeem voor ruisonderdrukking. Hiermee kunnen meerdere gebruikers een radiokanaal delen zonder interferentie te veroorzaken. Bij het zenden met de IPX7 Walkie Talkie wordt een onhoorbare code verzonden. Alleen als de tooncode van de zendende handset overeenkomt met de tooncode van de ontvangende handset, zal de ontvangende handset het signaal afspelen. Dit voorkomt dat je gestoord wordt door andere zendende apparaten die op hetzelfde kanaal communiceren.

De FR-300OE IPX7 portofoon set is ideaal voor buitensporters in het algemeen en watersporters in het bijzonder. Ga je roeien, surfen, vissen, waterskiën of kanoën met een vriend of vriendin en ben je op zoek naar een geschikte portofoon? Dan is dit jouw keuze! Allereerst is hij waterdicht volgens de IPX7-norm. Dit betekent dat deze portofoon set bestand is tegen spatwater, regen of sneeuw, regenbuien en zelfs een incidentele onderdompeling in water tot 1 meter diep voor maximaal 30 minuten.

Als je de portofoon per ongeluk in het water laat vallen, is dat geen probleem. Hij blijft drijven en dit, in combinatie met zijn opvallende oranje kleur, zorgt ervoor dat hij gemakkelijk terug te vinden is. Tot slot is de FR-300 uitgerust met een zaklamp die een SOS-signaal begint te knipperen wanneer je te water raakt. De FR-300 IPX7 portofoon set wordt geleverd met oplaadbare batterijen en een oplaadstation. Met deze set van Alecto kies je voor een kwalitatief hoogwaardig product tegen een aantrekkelijke prijs.

Specificaties

Producent Alecto
Produkt groep Vrije tijd/Sport
Produkt type Walkie Talkie Talkie
Kleur veelkleurig
Leveringsomvang Voedingsadapter 1x
Riemclip 2x
Oplader 1x
Type handheld radio Motorfiets communicatie
Kanalen 16
Beschermingsklasse (IP-code) IPX7
Kleur (Behuizing) oranje
Max. Reeks 10 km
Stroomvoorziening Batterij aangedreven
Levensduur batterij 35 h
Batterijcapaciteit 600 Ah
Kleurgroep oranje
Materiaalgroep plastic
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 20.5 cm
Breedte 6 cm
Diepte 6 cm
Gewicht 0.51 g
Hoogte verpakking 70 mm
Breedte verpakking 260 mm
Diepte verpakking 270 mm
Gewicht verpakking 0.815 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (924,7 KB)

Download

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?