D-Link DCS-8000LHV3/E Camera Mini Full HD Wi-Fi

D-Link DCS-8000LHV3/E Camera Mini Full HD Wi-Fi

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 25150972
Merk / Fabrikant D-LINK
Fabrikant artikel nr. DCS-8000LHV3/E
EAN 790069464546
Gewicht artikel 0,256 kg

Beschrijving

Met de Mini Full HD Wi-Fi Camera kun je in de gaten houden wat voor jou het belangrijkst is - dag en nacht, thuis of onderweg. Dankzij de geïntegreerde nachtzichtfunctie in combinatie met bewegings- en geluidsdetectie krijg je meteen een melding als er iets onverwachts gebeurt. Zo heb je altijd gemoedsrust.

Compact ontwerp, eenvoudig te installeren
Dankzij het compacte formaat kun je de Mini Full HD Wi-Fi Camera overal in huis onopvallend neerzetten. Met de gratis mydlink App2 is het instellen van de camera snel en eenvoudig. Je hoeft alleen maar de app op je smartphone of tablet te installeren en de stapsgewijze instructies te volgen.

Directe melding met video-opname
De geïntegreerde bewegings- en geluidsdetectie waarschuwt je automatisch en activeert de opname zodra er beweging of een verandering in het geluidsniveau wordt gedetecteerd. Uitgerust met ondersteuning voor mydlink™ cloud-opname, maakt de DCS-8000LHV3 het gemakkelijk voor u om uw familie te controleren of een oogje in het zeil te houden op uw huis of kantoor. Wanneer u zich aanmeldt voor mydlink Cloud Recording, bent u aan de veilige kant omdat uw video's automatisch worden geüpload naar cloud-opslag. U kunt de opnames altijd en overal vanuit de cloud afspelen via internet of downloaden naar uw mobiele apparaat.

Specificaties

Producent D-LINK
Produkt groep Bewakingscamera's
Produkt type Network Camera
Kleur wit
Bouw type Cube
Interface WLAN
Type beeldsensor 1/3" progressieve CMOS-sensor
Max. beeldresolutie (pixels) 1920 x 1080
Compressieverhouding H.264
Voor buitengebruik geschikt nee
Bedrijfstemperatuur min. 0 °C
Bedrijfstemperatuur max. 40 °C
Hoogte 95 mm
Breedte 41.72 mm
Diepte 37 mm
Gewicht 59 g
Hoogte verpakking 170 mm
Breedte verpakking 80 mm
Diepte verpakking 130 mm
Gewicht verpakking 0.256 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (1,2 MB)

Download

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie en op maat gemaakte totaaloplossingen.

Het productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar levert ook consequent praktijkgerichte innovaties. Producten en oplossingen worden uit één hand aangeboden: draadloos, schakelen en videobewaking. Van een eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, de D-LINK biedt zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor professioneel gebruik in industrie en handel.

D-LINK Promotie

Ben je zeker?