Lenco Bluetooth koptelefoon EPB-160BK, zwart, IPX4, met oplaadetui

Lenco Bluetooth koptelefoon EPB-160BK, zwart, IPX4, met oplaadetui

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 31-5-2024
Art. nr. 17081213
Merk / Fabrikant Lenco
Fabrikant artikel nr. EPB-160BK
EAN 8711902042358

Beschrijving

De Lenco EPB-160 zweetbestendige Bluetooth-oortjes zijn de ideale aanvulling op je smartphone. Deze oortjes zijn eenvoudig aan te sluiten via Bluetooth, zodat je niet alleen naar je favoriete muziek kunt luisteren, maar ook kunt bellen. Dit is mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon. Deze microfoon is geïntegreerd in de kabel van de oordopjes en wijst naar beneden. Zo wordt je stem zo goed mogelijk opgepikt.

De koptelefoon wordt bediend met de eenvoudige aanraakknoppen op de kabel van de koptelefoon. Deze oordopjes hebben een perfecte pasvorm en zitten daardoor stevig in je oren. Ideaal als je bijvoorbeeld aan het hardlopen bent. Daarnaast zijn deze oordopjes ook zweetbestendig.

De oordopjes gaan 9 uur mee! Als de stroom na 9 uur op is, sluit je de oordopjes aan met de meegeleverde micro USB-kabel en sluit je ze aan op een apparaat met een USB-oplaadfunctie. Na 1,5 uur zijn de oordopjes weer klaar voor gebruik. Of gebruik het meegeleverde powerbankdoosje. Ideaal voor op reis.

Specificaties

Producent Lenco
Produkt groep Audio & video
Kleur zwart
Hoogte 30 mm
Breedte 14 mm
Diepte 30 mm
Hoogte verpakking 150 mm
Breedte verpakking 140 mm
Diepte verpakking 60 mm
Gewicht verpakking 0.18 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (501,9 KB)

Download
Ben je zeker?