Lenco DAB+ Radio PDR-051BKSI, BT, USB, SD, RC, oplaadbare batterij

Lenco DAB+ Radio PDR-051BKSI, BT, USB, SD, RC, oplaadbare batterij

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 17081231
Merk / Fabrikant Lenco
Fabrikant artikel nr. PDR-051BKSI
EAN 8711902069102
Gewicht artikel 1,128 kg

Beschrijving

De Lenco PDR-051 is een praktische DAB+/FM-radio waarmee je kunt genieten van je favoriete muziek met digitale geluidskwaliteit. Je kunt niet alleen luisteren naar alle bekende FM-zenders, maar de extra alleen digitale zenders zijn nu ook binnen handbereik - en dat alles zonder storende ruis.

Vanaf nu kan de Lenco PDR-051 DAB+ radio je overal vergezellen. Met een gewicht van minder dan een kilo, afmetingen van slechts 18 x 13 cm en een praktisch handvat is er geen reden meer om de Lenco thuis te laten. Als je met vrienden naar het park gaat, gaat de Lenco met je mee.

De ingebouwde subwoofer zorgt ervoor dat de strakke beats niet vergeten worden. Ga lekker op het gras liggen en kies je favoriete zender met de handige afstandsbediening. Je kunt gemakkelijk je twintig favoriete radiostations opslaan. Met één druk op de knop speelt je favoriete muziek kristalhelder af in het park. Dankzij de Bluetooth-functie kun je gemakkelijk streamen met je smartphone of tablet. Je kunt je favoriete muziek ook afspelen vanaf USB, Aux of SD-kaart op de PDR-051.

De batterij van de Lenco PDR-051 DAB+ radio gaat tot 10 uur mee, waardoor je de hele dag of nacht van je muziek kunt genieten. Is de batterij leeg? In 4 uur is hij weer helemaal opgeladen en kun je er weer tegenaan! Als je 's avonds eindelijk naar bed gaat, kun je blijven genieten van je Lenco.

Specificaties

Producent Lenco
Produkt groep Audio & video
Kleur zwart
Hoogte 108 mm
Breedte 148 mm
Diepte 108 mm
Hoogte verpakking 240 mm
Breedte verpakking 150 mm
Diepte verpakking 190 mm
Gewicht verpakking 1.128 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (1,4 MB)

Download

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?