Lenco EPB-410 koptelefoon voor in de oren, met Bluetooth

Lenco EPB-410 koptelefoon voor in de oren, met Bluetooth

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 23-5-2024
Art. nr. 17080446
Merk / Fabrikant Lenco
Fabrikant artikel nr. EPB-410BK
EAN 8711902041948
Gewicht artikel 0,262 kg

Beschrijving

De Lenco EPB-410 Bluetooth hoofdtelefoon is de ideale aanvulling op je smartphone. Deze oortelefoons worden eenvoudig aangesloten via TWS Bluetooth zodat je niet alleen naar je favoriete muziek kunt luisteren, maar tegelijkertijd ook kunt bellen of Siri kunt bedienen dankzij de geïntegreerde microfoon.

De hoofdtelefoon wordt bediend met de eenvoudige aanraakknoppen aan de zijkant van de oordopjes. Deze oordopjes hebben een perfecte pasvorm en zitten daardoor stevig in je oren, ideaal als je gaat joggen. Daarnaast zijn deze oordopjes ook waterdicht.

Het opbergdoosje is tevens een powerbank waarin je de oordopjes kunt opladen. De indicator op dit bewaardoosje geeft aan hoeveel stroom er nog in de oordopjes zit. Als je na 3,5 uur (gebaseerd op een volledige lading) geen stroom meer hebt, kun je deze bewaardoos aansluiten op een computer of op het lichtnet met behulp van de meegeleverde USB-kabel en stekker. Zo kun je de trendy Lenco EPB-410 Bluetooth oordopjes snel opladen en blijven genieten en gezien worden! De Lenco EPB-410 is verkrijgbaar in 2 kleuren: zwart en wit.

Specificaties

Producent Lenco
Produkt groep Audio & video
Produkt type In-Earphones
Kleur zwart
Leveringsomvang USB-kabel, 3 verschillende paren opzetdoppen
Batterij type 45mAh
Aansluitingen Micro USB ingang
Hoogte 3 cm
Breedte 1.8 cm
Diepte 2.4 cm
Gewicht 0.26 kg
Hoogte verpakking 60 mm
Breedte verpakking 160 mm
Diepte verpakking 200 mm
Gewicht verpakking 0.262 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (443,8 KB)

Download

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?