Lenco platenspeler L-3828BK, zwart

Lenco platenspeler L-3828BK, zwart

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 17081118
Merk / Fabrikant Lenco
Fabrikant artikel nr. L-3828BK
EAN 8711902072010
Gewicht artikel 0,006 kg

Beschrijving

De Lenco L-3810 is een moderne platenspeler. Vanaf nu kun je met één druk op de knop genieten van je favoriete platen. De Lenco L-3810 brengt je platen moeiteloos tot leven.

Luister je graag naar je muziek op vol volume? Dan heb je de juiste keuze gemaakt. Want deze platenspeler heeft een ingebouwde stereo voorversterker. Dit betekent dat je geen aparte voorversterker hoeft aan te schaffen en de platenspeler rechtstreeks op je stereo-installatie kunt aansluiten. LET OP: Je hebt nog steeds externe luidsprekers nodig om het geluid weer te geven.

Wat dacht je er bijvoorbeeld van om deze platenspeler te gebruiken om de muziek van je vinylplaat eenvoudig over te zetten naar mp3 via USB. Zo gaan nostalgie en moderniteit hand in hand en kun je voortaan je hele platencollectie digitaal beluisteren en veel langer bewaren.

Natuurlijk wil je lang plezier hebben van je platenspeler. Om te voorkomen dat er stof in de platenspeler komt, heeft de Lenco L-3810 een afneembare kunststof stofkap. Zo blijft hij er altijd als nieuw uitzien.

Specificaties

Producent Lenco
Produkt groep Audio & video
Produkt type Audio draaitafels
Kleur zwart
Leveringsomvang - Pick-up stylus
- USB-kabel
- RCS-kabel
- Gebruiksaanwijzing
- Voeding
Type aandrijving Directe aandrijving
Platenspeler-uitrusting
  • Geïntegreerde voorversterker
  • Geïntegreerde voorversterker
Kleurgroep zwart
Hoogte 15 cm
Breedte 45 cm
Diepte 35 cm
Gewicht 4.83 kg
Hoogte verpakking 190 mm
Breedte verpakking 430 mm
Diepte verpakking 540 mm
Gewicht verpakking 0.006 kg
Ben je zeker?