Lenco platenspeler LS-101BK

Lenco platenspeler LS-101BK

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 23-5-2024
Art. nr. 17081095
Merk / Fabrikant Lenco
Fabrikant artikel nr. LS-101BK
EAN 8711902069362
Gewicht artikel 5,416 kg

Beschrijving

Geniet van je platencollectie met de LS-101BK platenspeler van Lenco. Dankzij de twee luidsprekers, elk met een effectief uitgangsvermogen van 10 W, geniet je van je muziek in de hoogste geluidskwaliteit. Voor een stereo-effect kun je de luidsprekers ook apart en ver genoeg van de platenspeler plaatsen.

De LS-101BK wordt geleverd met verschillende moderne functies en afspeelopties. De platen kunnen worden afgespeeld op drie verschillende snelheden van 33, 45 en 78 toeren per minuut. Het auto-stopsysteem zorgt ervoor dat de arm aan het einde van de plaat automatisch stopt en de plaat stopt met draaien. Aangezien de plaat, wordt aangedreven door een riem, zijn er geen ongewenste trillingen die het geluidssignaal zouden kunnen verstoren. De LS-101BK heeft ook een toonhoogteregeling.

Je kunt ook muziek van andere muziekbronnen afspelen. Sluit gewoon andere muziekbronnen aan via de AUX-ingang met behulp van een audiokabel. Je kunt je favoriete afspeellijst ook eenvoudig draadloos streamen vanaf je smartphone of tablet via Bluetooth 5.0 verbinding. De platenspeler heeft niet alleen een Bluetooth ontvangstfunctie, maar ook een Bluetooth zendfunctie. Je kunt dus naar je favoriete LP's luisteren met je draadloze hoofdtelefoon. Hoe je ook iets wilt afspelen, je geniet altijd van optimaal geluid.

- Bluetooth-overdracht en -ontvangst
- 3 snelheden 33, 45 en 78 toeren
- Keramisch patroon
- Riemaandrijving
- Automatische stop
- Toonhoogte modus
- 2 luidsprekers
- Uitgangsvermogen: 2 x 10W RMS
- MDF-behuizing
- Kunststof stofkap
- Meegeleverd: CE-UK voedingsadapter met multistekker
- Aansluitingen: Luidsprekeruitgang, AUX-ingang

Specificaties

Producent Lenco
Produkt groep Audio & video
Produkt type Audio draaitafels
Kleur zwart
Leveringsomvang Platenspeler, 2x luidsprekers, netadapter, antislipvoet, 45 TPM-adapter, gebruiksaanwijzing EN / EN / DE / FR / ES, extra instructiekaart
Type aandrijving Riemaandrijving
Platenspeler-uitrusting Luidspreker geïntegreerd
Aantal luidsprekers 2
Kleurgroep zwart
Materiaalgroep hout
Hoogte 10 cm
Breedte 34 cm
Diepte 32 cm
Gewicht 4.07 kg
Hoogte verpakking 180 mm
Breedte verpakking 450 mm
Diepte verpakking 560 mm
Gewicht verpakking 5.416 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,6 MB)

Download
Ben je zeker?