Lenco wekkerradio CR-30WH wit, met 3 inch beeldscherm

Lenco wekkerradio CR-30WH wit, met 3 inch beeldscherm

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 17081197
Merk / Fabrikant Lenco
Fabrikant artikel nr. CR-30WH
EAN 8711902039983
Gewicht artikel 0,647 kg

Beschrijving

De Lenco CR-30 wekkerradio is een eenvoudige, moderne wekkerradio met verschillende handige functies. Je zult verrast zijn door het geweldige geluid dat de kamer vult via de geïntegreerde luidspreker.

Met zijn eenvoudige uiterlijk past de Lenco CR-30 perfect op elk nachtkastje. Geen ingewikkelde knoppen en functies, gewoon een degelijke wekkerradio waar je op kunt vertrouwen. Zelfs als 's nachts de stroom uitvalt, zal deze wekkerradio je op tijd wekken. Dankzij de klokback-up, die werkt op batterijen, is er geen excuus om te laat op te staan. Hoewel de wekkerradio compact is, heeft hij een groot en duidelijk XXL LED-scherm met een rode tijdsaanduiding. Je kunt dus duidelijk zien hoe laat het is, zelfs 's nachts.

Staan jij en je partner niet tegelijk op? Dan is de Lenco CR-30 wekkerradio perfect voor jou. De wekker is uitgerust met een dubbele alarmfunctie zodat jij en je partner allebei op tijd wakker zijn. En als jij nog even in bed wilt blijven liggen terwijl je partner weg moet, gebruik dan de sluimerfunctie en geniet van je favoriete muziekzender.

Specificaties

Producent Lenco
Produkt groep Audio & video
Produkt type Radio wekker
Kleur wit
Wekker type Radio wekker
Radio-ontvangst FM
Aantal luidsprekers 1
Hoogte 120 mm
Breedte 255 mm
Diepte 60 mm
Gewicht 560 g
Hoogte verpakking 140 mm
Breedte verpakking 80 mm
Diepte verpakking 270 mm
Gewicht verpakking 0.647 kg

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?