Lenco wekkerradio CRW-110WH wit, Gecontroleerde wekfunctie

Lenco wekkerradio CRW-110WH wit, Gecontroleerde wekfunctie

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 17081199
Merk / Fabrikant Lenco
Fabrikant artikel nr. CRW-110WH
EAN 8711902065340
Gewicht artikel 0,695 kg

Beschrijving

Met de CRW-110WH SMART lichtwekker van Lenco val je snel in slaap en word je ontspannen wakker. De wekker simuleert een zonsondergang in de avond en vult de kamer met een zonsopgang in de ochtend. Terwijl de lichtintensiteit langzaam toeneemt en de kleur verandert, word je geleidelijk wakker. De verlichting kan worden ingesteld in 30 intensiteiten en verschillende kleuren.

Naast de sfeervolle verlichting zorgen ook de 8 rustgevende natuurgeluiden ervoor dat je rustig in slaap valt en ontspannen wakker wordt. Naast deze geluiden heb je ook de mogelijkheid om gewekt te worden door radiozenders of verschillende signaaltonen. Als je een slaaptimer instelt, val je in slaap op muziek die na een bepaalde (ingestelde) tijd automatisch stopt met spelen.

Wil je samen met je partner op verschillende tijden gewekt worden door dezelfde wekker? Geen probleem dankzij de dubbele alarmfunctie, waarmee je twee verschillende wektijden kunt instellen. Met de sluimerfunctie kun je even sluimeren voordat je aan de nieuwe dag begint. De wekker gaat dan na een paar minuten opnieuw af.

Specificaties

Producent Lenco
Produkt groep Audio & video
Kleur wit
Aantal luidsprekers 1
Hoogte 110 mm
Breedte 170 mm
Diepte 110 mm
Gewicht 0.729 kg
Hoogte verpakking 210 mm
Breedte verpakking 110 mm
Diepte verpakking 190 mm
Gewicht verpakking 0.695 kg

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?