MOBOTIX SplitProtect installatiedoos op DIN-railmodule (Mx-A-SPA-HR)

MOBOTIX SplitProtect installatiedoos op DIN-railmodule (Mx-A-SPA-HR)

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 20-5-2024
Art. nr. 21192986
Merk / Fabrikant MOBOTIX
Fabrikant artikel nr. Mx-A-SPA-HR
EAN 4047438030236
Gewicht artikel 0,125 kg

Beschrijving

MxSplitProtectHR:

Om twee PoE-gevoede netwerkapparaten (bijv. twee MOBOTIX-camera's) met MxSplitProtect via één Ethernet-installatiekabel met voeding te verbinden, is naast een PoE-switch met PoE-modus A met twee vrije poorten de DIN-railmodule MxSplitProtectHR nodig (meestal in de schakelkast). Deze draagt gegevens en voeding over van de twee PoE-poorten (hiervoor worden slechts vier draden gebruikt) naar de acht draden van de installatiekabel, die vervolgens weer worden gesplitst naar de twee RJ45-poorten van de MxSplitProtect-installatiebox. MxSplitProtectHR biedt dezelfde splitsfunctie en 4kV overspanningsbeveiliging als MxSplitProtect, maar is niet weerbestendig. Bovendien is er een RJ45-aansluiting beschikbaar voor het aansluiten van de Ethernet-installatiekabel in plaats van een LSA-aansluiting, omdat de draden van de installatiekabel meestal eerst op een patchpaneel in de schakelkast worden gelegd, dat vervolgens met een patchkabel en RJ45-connector wordt aangesloten op MxSplitProtectHR.

Let op:

Om de Split- en Protect-functies zoals hierboven beschreven te kunnen gebruiken in beschermde binnenruimten (0 tot 40 °C) (bijv. in een magazijn moet een extra camera of een IR-spot aan het plafond worden geïnstalleerd, maar er is slechts één ethernetkabel naar toe gelegd), kan de combinatie van 2x MxSplitProtect & MxSplitProtectHR ook als alternatief voor de combinatie MxSplitProtect worden gebruikt, eventueel met eigen beschermingsmiddelen (bijv. tegen stof, vuil, vocht in de ruimte).

Specificaties

Producent MOBOTIX
Produkt groep Bewakingscamera's
Produkt type Netwerk-switches
Kleur grijs
Hoogte 9 cm
Breedte 7.5 cm
Diepte 10 cm
Gewicht 130 g
Hoogte verpakking 100 mm
Breedte verpakking 100 mm
Diepte verpakking 80 mm
Gewicht verpakking 0.125 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (2,0 MB)

Download

Manufacturer data sheet - English (2,0 MB)

Download

Quick Installation Guide - Deutsch (2,4 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (2,4 MB)

Download

Quick Installation Guide - Français (2,4 MB)

Download

Compatibel met

Naast een professionele VMS- en videoanalyse is MOBOTIX sinds 2000 een innovatieve fabrikant van intelligente en autonome IP-camera's.

Ben je zeker?