Keenetic draadloze netwerkoplossingen

PADEN BEWANDELEN DIE ANDERE MERKEN NIET DURVEN TE BEWANDELEN

Iedereen verwacht dat zijn internetverbinding thuis en op kantoor net zo betrouwbaar, probleemloos en veilig is als water en elektriciteit. Om dit te realiseren ontwikkelt Keenetic producten die een betrouwbare Wi-Fi-basis bieden voor het dagelijks leven.

Jarenlang heeft de thuisnetwerkindustrie vertrouwd op kant-en-klare oplossingen van chipfabrikanten en open source projecten. Maar dit is de verkeerde richting. De waarheid is dat noch grote bedrijven, noch enthousiastelingen in staat zijn om een product van hoge kwaliteit op de markt te brengen en het gedurende een lange periode te onderhouden.

Stel je voor dat je een nieuwe computer of smartphone koopt en alle programma's en apps vooraf moet selecteren. Stel je dan voor dat je later iets wilt toevoegen ... En? Dan moet je een nieuw apparaat kopen! Klinkt gek, nietwaar? Dat is precies hoe de Wi-Fi-routerindustrie tegenwoordig werkt! Telkens als er een nieuwe functie nodig is, moet er een nieuwe router worden gekocht.

Keenetic slaat een compleet andere richting in met zijn modulaire besturingssysteem. Met KeeneticOS kunnen gebruikers de functies toevoegen die ze willen, net zoals computers en smartphones dat vandaag de dag doen. Wil je toegang op afstand, VPN of mesh Wi-Fi? Voeg het dan gewoon toe! Zijn er functies die je niet meer nodig hebt? Verwijder ze gewoon om geheugen vrij te maken. Zo presteer je altijd optimaal.

Een router met eindeloze mogelijkheden - duurzaam en flexibel. Keenetic realiseerde zich dat de enige manier om strategische verandering teweeg te brengen, de ontwikkeling van een eigen hardwareonafhankelijk netwerkbesturingssysteem was. De ontwikkeling van KeeneticOS heeft klanten en Keenetic in staat gesteld om wegen te verkennen die andere merken simpelweg niet durven te verkennen.

UNIQUE SELLING POINTS

Agile ontwikkeling met de steun van de community

De meer dan 10.000 actieve gebruikers zijn betrokken bij het agile ontwikkelingsproces en helpen de kwaliteit van KeeneticOS te controleren voordat het aan miljoenen klanten wordt geleverd. Er zijn drie updatekanalen voor KeeneticOS: Hoofdkanaal, Preview en Ontwikkelaar. Deze aanpak garandeert zowel flexibiliteit in productontwikkeling als stabiliteit in updates voor de massamarkt.

Voortdurende verbetering van het besturingssysteem

Omdat het internet en netwerken voortdurend in ontwikkeling zijn, worden alle Keenetic-apparaten geleverd met maandelijkse updates van het besturingssysteem voor een periode van ten minste vier jaar, zodat de software up-to-date blijft. Updates omvatten bugfixes en beveiligingsmaatregelen, maar ook spannende nieuwe functies en ondersteuning voor de nieuwste randapparatuur. Het Keenetic-apparaat kan zichzelf automatisch updaten volgens een door de gebruiker gedefinieerd schema als de gebruiker daarmee instemt. Een dubbel flashgeheugen zorgt voor faalveilige automatische updates.

Ononderbroken connectiviteit

Keenetic geeft gebruikers de vrijheid om tegelijkertijd verbinding te maken met meerdere ISP's om failover en ideale load balancing mogelijk te maken via VDSL, meervoudig Gigabit Ethernet, glasvezel, Wi-Fi en 3G/4G-verbindingen (afhankelijk van het model). Beleidsregels voor meerdere internetverbindingen kunnen worden toegewezen aan verschillende apparaatgroepen of netwerksegmenten om ervoor te zorgen dat de internettoegang niet wordt onderbroken.

Verkeersclassificatie en prioritering

Latency is veel belangrijker dan pure internetsnelheid. Keenetic implementeert een algoritme voor actief wachtrijbeheer om netwerkvertragingen te beperken en latentie te minimaliseren. Om onderscheid te maken tussen meer dan 1700 toepassingen integreert Keenetic een Rohde & Schwarz R&S®PACE 2 verkeersinspectie-engine. IntelliQoS zorgt voor inkomende en uitgaande bandbreedte met minimale vertraging voor geprioriteerde toepassingen en taken via voorgedefinieerde drag-and-drop categorie presets.

Continue en veilige Wi-Fi dekking

Het Keenetic Mesh Wi-Fi-systeem kan worden uitgebreid via Gigabit Ethernet of draadloos en zorgt voor naadloze roaming in het hele huis of kantoor, ongeacht de structuur en grootte van de locatie. Het ondersteunt de industriestandaard 802.11k/r/v voor naadloze roaming en clientbesturing. Het breidt alle netwerksegmenten uit, bijv. meerdere Wi-Fi-netwerken (verkoop, ondersteuning, gasten). Het draadloze mesh-netwerk herconfigureert zichzelf dynamisch als een node uitvalt.

Betrouwbare bescherming tegen cyberbedreigingen

Keenetic biedt cloudgebaseerde contentfiltering en advertentieblokkeringsopties van AdGuard, CleanBrowsing, Cloudflare, Neustar, NextDNS, OpenDNS, Quad9 en SafeDNS. Dit verhoogt de productiviteit van gebruikers door continue toegang en uitgebreide bescherming tegen hackers, virussen en andere bedreigingen.

Veilige verbinding op afstand met VPN

Met een veilige VPN-verbinding kunnen bedrijven hun bijkantoren, dochterondernemingen en werknemers van thuiskantoren verbinden met het interne netwerk. Keenetic ondersteunt verschillende implementatiescenario's: Site-to-site VPN, VPN-server, VPN-client. Afhankelijk van de geïnstalleerde systeemcomponenten zijn de volgende VPN-opties beschikbaar: IPSec, PPTP, L2TP, L2TP/IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv1, IKEv2, IPIP, EoIP, GRE en Wireguard.

Ongecompliceerd beheer - altijd en overal

De Keenetic-webinterface is de primaire methode om een Keenetic-apparaat te beheren en biedt alle functies en configuratieopties. Gebruikers kunnen een privédomeinnaam reserveren met de gratis KeenDNS-service voor veilig, HTTPS-beschermd beheer op afstand van hun netwerk, altijd en overal.

Continue bewaking en controle op afstand

Het systeem voor bewaking en beheer op afstand van Keenetic is een cloudgebaseerde oplossing die speciaal is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven om kritieke netwerken en infrastructuur 24 uur per dag online te houden. Het is een krachtige tool die continue en gedetailleerde operationele feedback geeft over gebruikersactiviteiten, aangesloten apparaten, netwerkverkeer, systeeminbreuken en ISP-prestaties. Bezoek rmm.keenetic.com voor meer informatie.

Alle producten van het merk Keenetic

Ben je zeker?