Nieuw bij i-PRO

Kom meer te weten over i-PRO's AI-gebaseerde Active Guard plug-in, i-PRO's nieuwe PTZ-camera's met AI-ondersteuning en i-PRO's nieuwe NVR's uit de NU-serie.

Active Guard

i-PRO Active Guard verandert videobeheersystemen in krachtige zoekmachines voor realtime waarschuwingen en forensische zoekopdrachten.

De op AI gebaseerde plug-in kan videomanagementsystemen (VMS) veranderen in krachtige zoekmachines die realtime zoekopdrachten of diepgaande forensische analyses kunnen uitvoeren. De plug-in wordt al ondersteund door toonaangevende VMS-leveranciers, zoals Genetec's Security Center en Milestone Systems' XProtect. i-PRO Active Guard biedt het grootste aantal zoekkenmerken in de industrie, evenals nieuwe UI-verbeteringen.

Met Active Guard hoeven beveiligingsmedewerkers niet langer op meerdere schermen te zoeken naar interessante personen of voertuigen, of urenlang naar opgenomen video's te kijken om belangrijke gebeurtenissen op te sporen. 

Operators kunnen bepaalde kenmerken invoeren in hun controlelijsten (bijv. "man met rood shirt en blauwe broek") en het VMS stuurt ze een waarschuwing in realtime als er een match wordt gevonden. 

Dit verbetert het situationeel bewustzijn in realtime en maakt proactieve beveiliging mogelijk. Hetzelfde proces kan worden ingesteld voor snelle gegevensanalyse van gebeurtenissen in forensische onderzoeken. 

Bekijk hier een video over i-PRO Active Guard en de mogelijkheden.

PTZ-camera's

De nieuwe AI-compatibele PTZ-camera's van i-PRO: Slimmer, sneller en cyberveiliger

De nieuwe i-PRO PTZ-camera's hebben een nieuw, modern ontwerp in een kleinere vormfactor die overeenkomt met de afmetingen van veel domecamera's. Dankzij dit handige formaat en de uitstekende prestaties, zelfs bij weinig licht, kunnen de camera's in vrijwel elke positie worden geïnstalleerd en nog steeds beelden van hoge kwaliteit leveren en nauwkeurige objectdetectie om vals alarm te voorkomen. 

Met de FIPS 140-2 Level 3 certificering heeft de nieuwe cameraserie ook het hoogste niveau van cyberbeveiliging bereikt.

De nieuwe PTZ-camera's uit de S-serie kunnen twee verschillende AI-toepassingen rechtstreeks op de camera draaien, waardoor de serverinfrastructuur minder wordt belast en minder kosten met zich meebrengt. Dankzij i-PRO's open AI-strategie kan de Software Developer Kit (SDK) ook worden gebruikt om gespecialiseerde toepassingen van derden te integreren.

Hier vindt u meer informatie over de nieuwe PTZ-camerareeks:
https://i-pro.com/eu/en/surveillance/news/i-PRO-adds-AI-to-PTZ-Cameras-and-Revamps-Range

Nieuwe NVR's uit de NU-serie

De nieuwe NU-serie NVR's van i-PRO - een eenvoudig te installeren alles-in-één opnameoplossing

i-PRO heeft de nieuwe NU-serie netwerkvideorecorders (NVR's) op de markt gebracht. Deze voldoen aan de NDAA-norm, hebben een Intel CPU en bieden een hoge opnamecapaciteit en end-to-end AI. De nieuwe modellen zijn de opvolgers van de NX100 en NX200 modellen en zijn verkrijgbaar in 4, 8 en 16 kanaals configuraties met ingebouwde PoE(+) voeding en een slanke vormfactor die geschikt is voor eenvoudige installatie op elke locatie met een klein vloeroppervlak. 

De NU-NVR's kunnen worden gebruikt met i-PRO camera's of camera's van andere fabrikanten en hoeven alleen maar te worden aangesloten op de HDMI-monitor.

Organisaties die eenvoudige maar zeer nauwkeurige AI-gebaseerde analyses willen, zoals detectie van mensen en voertuigen (AI-VMD), kunnen een pc overbodig maken met de NVR's uit de NU-serie, die waarschuwingen kunnen ontvangen en afspelen zonder extra hardware of software. Voeg een pc en ASM300-beheersoftware toe om de kracht van de i-PRO Active Guard plug-in te benutten voor forensisch onderzoek!

Lees meer over de belangrijkste functies van de nieuwe NU-serie NVR's van i-PRO:
https://i-pro.com/eu/en/surveillance/news/i-pro-introduces-NU-Series-NVRs

Neem contact met ons op en maak gebruik van onze knowhow voor je projecten. We geven je graag advies!

Alle producten van het merk i-PRO

Ben je zeker?