VIVOTEK camera-oplossingen voor het MKB

 

VIVOTEK CAMERA-OPLOSSINGEN VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE BEDRIJVEN

Kleine en middelgrote bedrijven omvatten een breed scala aan activiteiten, zoals kruidenierswinkels, cafés, kantoren, autoreparatie, foodservices en nog veel meer. Hoewel ze sterk verschillen in omvang, hebben ze allemaal dezelfde behoefte aan uitgebreide beveiliging voor bescherming en aansprakelijkheid. Met de end-to-end bewakingsoplossingen van VIVOTEK kunnen bedrijfseigenaren kiezen uit een reeks producten om hun panden te beveiligen. VIVOTEK biedt een one-stop-shop oplossing voor kosteneffectieve en multifunctionele cloudbewakings- en centrale beheersystemen.

BREED SCALA AAN KOSTENEFFECTIEVE IP-CAMERA'S 

VIVOTEK biedt een breed scala aan netwerkcamera's voor beveiliging in alle omgevingen. Binnen of buiten, IK10 vandalismebestendig, 180° panoramisch, 360° fisheye, IR-verlichting voor nachtzicht, 2 of 5MP opties en NDAA compliance, VIVOTEK heeft de juiste oplossing om uw bedrijf te beschermen.

Uit een breed aanbod van VIVOTEK-producten hebben we een aantal IP-camera's en NVR's geselecteerd. Profiteer van onze aanbiedingen tegen uitzonderlijk lage prijzen.

Neem contact met ons op en maak gebruik van onze knowhow voor je projecten. We geven je graag advies!

Alle producten van het merk VIVOTEK

Ben je zeker?