8x LC/SC Konfektion Universalkabel OM3

8x LC/SC Konfektion Universalkabel OM3

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 16-5-2024
Art. nr. 21053020
Merk / Fabrikant DIVERS
Fabrikant artikel nr. 21.05.3020

Beschrijving

Konfektion von LWL-Aussenkabeln

Bei der Verkabelung findet Glasfaser eine immer noch zunehmende Verwendung. Dabei erfordert die Konfektionierung mittels Spleisstechnik und anschließender Prüfung der LWL-Verkabelung den Einsatz von Spezialisten und teuren Geräten. Als Alternative bietet sich hier die Verwendung von fertig konfektionierten Kabeln an.
  • Vorkonfektionierte LWL-Universalkabel für größtmögliche Installationssicherheit und Zeitersparnis
  • Passend zum Kabel 21.05.3017
  • Systemergänzung mit Rangierverteilern für 19"-Schränke möglich
  • Hinweis: Die Kabel werden nur auf Bestellung gefertigt. Lieferzeit ca. 14 Tage nach Auftragseingang. Auslieferung erfolgt inkl. Einzugshilfe.

Trekhulp

De trekhulp is gemaakt van metaal en voorbereid voor bevestiging aan de achterwand van de lasdozen. De kabel kan dan stevig worden vastgehaakt in de groef in de flens van de aantrekhulp. De diameter van de trekhulp is ca. 35 mm.

Indien de doorvoeropening, b.v. in de wand, smaller is (< 35mm), kan ook een dunnere verdeler worden toegepast. In dit geval is de kabelafscheiding van plastic; deze PG-schroefverbinding kan worden verwijderd en de kabels kunnen door het gat worden getrokken (maar dan alleen heel voorzichtig). De pluggen mogen echter niet aan enige trekbelasting worden blootgesteld. Deze splitsingsvariant kan op verzoek worden aangeboden.

Specificaties

Producent DIVERS
Produkt groep Fiber Optic Kabel
Produkt type Konfektion
Leveringsomvang Einzugshilfe einseitig
Aantal Leidingen 8
Type connector kant 1 LC
Connector kant 1 Ferrule Keramik
Type connector kant 2 SC
Connector kant 2 Ferrule Keramik
Afboeking 150 N
Ø Inzethulp 41 mm
Bescherming tegen intrekhulp IP50

Accessoires

Compatibel met

Ben je zeker?