ATEN AS106 6,5 inch coax plafondluidspreker

ATEN AS106 6,5 inch coax plafondluidspreker

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 6-5-2024
Art. nr. 14017357
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. AS106
EAN 4710469341700
Gewicht artikel 1,37 kg

Beschrijving

6,5" coaxiale plafondluidspreker met hoogwaardige componenten

De AS106 is een paar 6,5" coaxiale 2-weg plafondluidsprekers die een behoorlijke geluidsprestatie leveren. Elke luidspreker is uitgerust met een 6,5" woofer, een 20 mm dome-tweeter en een belastbaarheid van 60 W RMS, 120 W piek (8 Ω) uitgerust.

Superieure en consistente geluidskwaliteit wordt gegarandeerd door gebruik te maken van de 100-20kHz bandbreedte en long throw, waardoor er minder luidsprekers nodig zijn om het luistergebied te dekken en de kosten van het geïnstalleerde systeem worden verlaagd.

De luidspreker bevat een speciale transformator die gemakkelijk kan worden aangestuurd vanuit 70/100V-lijnen of 8Ω om aan verschillende toepassingsbehoeften te voldoen.

Faseproblemen worden geminimaliseerd door het gebruik van de coaxiale neodymium-magneetdriver, waardoor geluidsgolven met verschillende frequentiebanden gemakkelijker kunnen worden toegevoegd in plaats van elkaar uit te schakelen.

Gemaakt van vlamvertragende materialen die voldoen aan UL94-V0, verhogen de veiligheid van de behuizing en het achterpaneel van gegalvaniseerd staal in toepassingen waar vlam- en brandbeveiliging van het grootste belang zijn. Voor installatie wordt elke luidspreker geleverd met een uitgesneden sjabloon die een snelle en eenvoudige installatie achteraf mogelijk maakt, en kan worden bevestigd met behulp van het dogleg-montagesysteem.

Het overschilderbare magnetische rooster zorgt voor een moeiteloze installatie en reiniging en past onopvallend in elk ruimtedesign.

AS106 is ideaal voor residentiële en zakelijke toepassingen zoals B. Auditoria, gebedshuizen, sportaccommodaties en alle kleine en middelgrote commerciële ruimten.

  • Coaxiaal ontwerp met componenten van hoge kwaliteit:
– 6,5" high-performance driver met rubberen rand en heavy-duty spreekspoel
– 20 mm dome-tweeter
  • 80 tot 20 kHz bandbreedte met brede spreiding voor een consistente, volledige dekking van de kamer terwijl er minder luidsprekers nodig zijn
  • Omschakelbaar voor gebruik als 8Ω-luidspreker met lage impedantie of als onderdeel van een 70V/100V gedistribueerd luidsprekersysteem
  • Voldoet aan UL94-V0 voor levensreddende toepassingen
  • Overschilderbaar magnetisch rooster dat in elk interieur past
  • Gegarandeerd eenvoudige installatie met het magnetische rooster, dogleg montagesysteem en uitgesneden sjabloon

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Luidsprekers
Produkt type Luidspreker sets
Kleur grijs
Leveringsomvang 2 x AS106 6,5" coaxiale plafondluidsprekers
2 x Euroblock-stekkers
2 x plafondverstevigingssets
2 x uitgesneden sjablonen
2 x luidsprekerroosters
1 x gebruiksaanwijzing
Aantal luidsprekers 2
Hoogte 19.75 cm
Breedte 25.72 cm
Diepte 35.72 mm
Gewicht 3.7 kg
Hoogte verpakking 267 mm
Breedte verpakking 390 mm
Diepte verpakking 750 mm
Gewicht verpakking 1.37 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (881,4 KB)

Download

User manual - English (1,2 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (1,4 MB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?