ATEN RCMDP101U Remote Share Access Single Port 4k DisplayPort KVM over IP switch

ATEN RCMDP101U Remote Share Access Single Port 4k DisplayPort KVM over IP switch

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 12-4-2024
Art. nr. 14017341
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. RCMDP101U
EAN 4710469341069
Gewicht artikel 1,67 kg

Beschrijving

De RCMDP101U Single Port DisplayPort KVM over IP-switch is een KVM-apparaat dat exclusief is ontworpen voor productielijntoepassingen. Het kan de video, audio, muis en toetsenbord, en virtuele mediatoegang van een werkstation in een productielijn overbrengen naar een lokale en externe console voor gemakkelijk beheer. Het ondersteunt ook microfoon en luidspreker voor lokale en externe console.

Geïntegreerd met ATEN's exclusieve RCM API en uitgerust met een FPGA grafische processor, voor maximaal 4K DCI-resolutie (4096 x 2160 @ 30 Hz), biedt de RCMDP101U optimale OCR-functionaliteit en aanpasbare systeemintegratie en automatisering. Bovendien kunnen gebruikers tot honderden RCM-apparaten tegelijkertijd beheren, bewaken en bedienen met RCMMS (RCM Management Software), een intuïtief, gecentraliseerd beheerplatform met paneelarray.

Om naadloze connectiviteit te garanderen, is de RCMDP101U uitgerust met dual LAN en dual power-functionaliteit om de productielijn soepel en efficiënt te laten verlopen.

  • Ondersteunt ATEN Access Control Box om toestemming voor afstandsbediening ter plaatse in of uit te schakelen
  • Ondersteunt RCMMS voor aanpasbare paneelarray waarmee operators alle machines tegelijkertijd kunnen bewaken
  • Ondersteunt exclusief ingebouwde RCM API's met verschillende functies zoals: B. OCR, voor systeemintegrators
  • OSD-titelbalkmelding - Stelt de gebruiker onmiddellijk op de hoogte van urgente gebeurtenissen
  • Lokale consoleprioriteit – geeft de lokale console voorrang op externe consoles voor toegang tot de aangesloten server
  • Ondersteunt RS-232 seriële gegevens voor flexibele controle
  • Ondersteunt RS-232 en USB-aanraakscherm voor eenvoudige en intuïtieve bediening

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-Switches / PC-Shares
Produkt type KVM over IP-Switch
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x RCMDP101U 4K-schermpoort KVM over IP switch, 1x DisplayPort kabel, 1x USB kabel (USB A naar USB B), 1x USB kabel (USB A naar Mini USB), 1x voedingsadapter, 1x montageset, 1x voetkussenset (4-delig), 1x gebruiksaanwijzing
Hoogte 2.85 cm
Breedte 14.93 cm
Diepte 20 cm
Gewicht 0.85 kg
Hoogte verpakking 210 mm
Breedte verpakking 98 mm
Diepte verpakking 325 mm
Gewicht verpakking 1.67 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (851,8 KB)

Download

User manual - English (14,5 MB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?