ATEN RCMDVI00BT DVI-I enkel scherm KVM over IP zender met toegang op afstand

ATEN RCMDVI00BT DVI-I enkel scherm KVM over IP zender met toegang op afstand

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 3-5-2024
Art. nr. 14017342
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. RCMDVI00BT
EAN 4710469341731
Gewicht artikel 2,745 kg

Beschrijving

De RCMDVI00BT is een krachtige IP gebaseerde zender die wordt aangesloten op een pc/server met DVI interface, die op afstand toegankelijk is via WinClient/JavaClient op een console.
De RCMDVI00BT DVI-I Single Display KVM over IP Extender ondersteunt één DVI scherm - biedt verliesvrije videotransmissies met lage latentie tot 1920x1200@60Hz.
De opstelling van de RCM extender maakt externe toegang tot computersystemen mogelijk via een USB console (USB toetsenbord/muis, DVI-monitor) via intranet of internet, waardoor gebruikers de beheerde servers/computers in veilige en temperatuurgeregelde omgevingen kunnen plaatsen die geïsoleerd kunnen zijn vanaf de werkstations van gebruikers.

  • Ondersteunt ATEN KVM over IP-toegangscontrolebox om toestemming voor afstandsbediening ter plaatse in/uit te schakelen*
  • Ondersteunt RCMMS voor aanpasbare paneelarray waarmee operators alle machines tegelijkertijd kunnen bewaken
  • OSD-titelbalkmelding - Stelt de gebruiker onmiddellijk op de hoogte van urgente gebeurtenissen
  • Control Terminal – ondersteunt DI/DO/Relays voor het verzamelen van statussen van Stacklights of andere externe sensoren
  • Ondersteunt een exclusieve RCM-API die meer functies mogelijk maakt (zoals OCR) om productielijncontrole voor systeemintegrators te vergemakkelijken

*De KVM over IP toegangscontrolebox (2XRT-0015G) wordt apart verkocht.

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-Switches / PC-Shares
Produkt type KVM over IP-Switch
Kleur zwart
Leveringsomvang 1 x RCMDVI00BT DVI-I single screen KVM over IP zender met toegang op afstand, 1 x netsnoer, 1 x voedingsadapter, 1 * KVM-kabel, 1 x montageset, 1 x voetkussenset (4-delig), 1 x Gebruikershandleiding
Hoogte 4.18 cm
Breedte 21.33 cm
Diepte 21.5 cm
Gewicht 1.51 kg
Hoogte verpakking 115 mm
Breedte verpakking 266 mm
Diepte verpakking 383 mm
Gewicht verpakking 2.745 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,3 MB)

Download

Technical drawing - English (74,3 KB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?