ATEN VK1100A Compact Control Box

ATEN VK1100A Compact Control Box

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 3-5-2024
Art. nr. 14017268
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. VK1100A
EAN 4710469341601
Gewicht artikel 1,785 kg

Beschrijving

2e generatie controlebox van ATEN, uitgerust met een quad-core CPU

VK1100A, ATEN's 2e generatie controlebox, uitgerust met een quad core CPU, Gbps LAN en 512 MB geheugen, de VK1100A biedt real time reacties en statusupdates en kan complexe, zwaarbelaste gebeurtenissen aan met aangepaste GUI ontwerpen en multi gebruiker -Procestoegangscontrole op aangesloten apparaten. Het LAN kan worden aangesloten op ATEN Unizon™, een gecentraliseerd beheerplatform dat het dagelijkse AV/IT beheer stroomlijnt en de gebruiker de mogelijkheid geeft om meerdere systemen tegelijk te bewaken, problemen op te lossen en te onderhouden.

De VK1100A Control Box is ontworpen om elke kameropstelling eenvoudiger te beheren en kan naadloos worden ingezet in een bestaande installatieomgeving - niet alleen met ATEN producten, maar ook met bijna elk hardware- of softwareapparaat in een kamer, inclusief AV apparatuur, verlichting, systemen, airconditioners, bewegingssensoren, stroomschakelaars en nog veel meer. VK1100A is de perfecte oplossing voor het beheer van massa-apparaten zoals B.V. bij overheden, militaire voorzieningen, bedrijven en zorginstellingen.

  • Krachtige processor met ingebouwde quad core CPU en 512 MB geheugen voor het plannen en controleren van complexe projecten
  • Ondersteunt verschillende interfacepoorten voor hardware software integratie en besturing van mobiele apparaten
  • DC uitgangen voor voedingsaansluitingen
  • USB poort voor eenvoudig uploaden van projecten
  • IR leerling om stuurprogramma's voor IR apparaten toe te voegen
  • Ondersteunt native KNX IP voor gebouwbeheersystemen
  • Compatibel met TCP, UDP, Telnet, HTTP, HTTPS, WebSocket, ONVIF en PJLink
  • Ondersteunt gecentraliseerde controle en beheer via ATEN Unizon™.
  • Ondersteunt back up van projectbestanden
  • Web GUI voor eenvoudige systeemconfiguratie
  • Ondersteunt verschillende poortinterfaceconfiguraties
  • Ondersteunt SSH communicatie voor gemakkelijke gegevensbewaking
  • LED weergave van verbindings- en hardwarestatus

VK1100A maakt deel uit van ATEN's besturingssysteemreeks, een standaard Ethernet gebaseerd beheersysteem dat bestaat uit hardware, configuratorsoftware, besturingsinterfaces en bijbehorende services om elk hardware- en softwareapparaat binnen een kameromgeving te besturen, zoals b.v. B. Directiekamers en collegezalen, en maak moeiteloos direct, gecentraliseerd beheer mogelijk via aangepaste GUI's vanaf elk mobiel apparaat, ATEN toetsenbord en aanraakscherm.

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-(IP) Verlenging
Produkt type KVM over IP-Switch
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x VK1100A Compacte Control Box Gen. 2, 1x voedingsadapter, 1x voetkussenset (4-delig), 1x klemmenstrookset, 1x gebruiksaanwijzing
Kleur (Behuizing) zwart
Materiaal (Behuizing) Metaal
Voeding benodigd ja
Hoogte 4.4 cm
Breedte 16.41 cm
Diepte 20 cm
Gewicht 1.19 kg
Hoogte verpakking 110 mm
Breedte verpakking 210 mm
Diepte verpakking 410 mm
Gewicht verpakking 1.785 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,0 MB)

Download

User manual - English (4,2 MB)

Download

Technical drawing - English (55,5 KB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?