Barco Clickshare Conferencing Tray Pack inclusief 2 USB-C Buttons voor CX-serie

Barco Clickshare Conferencing Tray Pack inclusief 2 USB-C Buttons voor CX-serie

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 29-5-2024
Art. nr. 18022762
Merk / Fabrikant BARCO
Fabrikant artikel nr. R9861600P01C
EAN 5415334026865
Gewicht artikel 0,872 kg

Beschrijving

Er gebeuren geweldige dingen als je klikt. Wanneer u samenwerkt met collega's, partners of klanten, heeft u vaak meer nodig dan een ClickShare Conferencing Button om inhoud in de vergaderruimte te delen. Het is essentieel om verschillende ClickShare Conferencing-knoppen te hebben. Het inrichten van overzichtelijke en schone werkplekken is een leuke bijkomstigheid. Daarom hebben we dit pakket geïntroduceerd met ClickShare Tray en twee Conferencing Buttons.

Rust uw vergaderzalen uit met een praktisch en modern dienblad en extra knoppen

Met de extra Quick Button kunt u het grote scherm op uw apparaat opnieuw weergeven - een functie die "lokale weergave" wordt genoemd. De Quick Button activeert ook geavanceerde krachtige functies zoals het genereren van ideeën, moderatie, snapshots, bediening van AV-apparaten, enz.

Als alternatief kunt u inhoud delen via de ClickShare Collaboration-app met vergelijkbare innovatieve samenwerkingsfuncties: pauzeren, vensterselectie, uitgebreid bureaublad, genereren van ideeën en modereren. De combinatie van knop en app biedt een intuïtieve, veelzijdige manier van samenwerken.

voor koppeling met CX-20/30/50

  • Stijlvol vak voor ClickShare Buttons
  • Voor overzichtelijke vergaderruimtes
  • Houd de knoppen altijd klaar om te delen

Specificaties

Producent BARCO
Produkt groep Video splitters
Produkt type Draadloze presentatiesystemen
Technische bijzonderheden USB-C
Hoogte verpakking 120 mm
Breedte verpakking 200 mm
Diepte verpakking 220 mm
Gewicht verpakking 0.872 kg
Ben je zeker?