D-Link DUB-H7 - 7-poorts USB 2.0 hub

D-Link DUB-H7 - 7-poorts USB 2.0 hub

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 3-1-2025
Art. nr. 21123017
Merk / Fabrikant D-LINK
Fabrikant artikel nr. DUB-H7/E
EAN 790069252389
Gewicht artikel 0,328 kg

Beschrijving

Zeven extra USB 2.0-poorten voor je computer - Achterwaarts compatibel met USB 1.1 - Voor USB-randapparatuur zoals printers, externe harde schijven, muizen of toetsenborden - Alle poorten kunnen ook worden gebruikt als snellaadpoorten, bijvoorbeeld voor de iPad

- 7x USB 2.0-poort, USB 1.1 neerwaarts compatibel
- Alle poorten maken snel opladen mogelijk met maximaal 1,2 A vermogen, geschikt voor USB-apparaten met een verhoogde laadstroom, zoals de iPad
- Compatibel met de pc-besturingssystemen Windows XP/VISTA/7, Mac OS 9.0 of hoger en Linux, USB
- Kleine zwarte desktopbehuizing

Zeven extra USB 2.0-poorten voor je computer
Met de DUB-H7 Hi-Speed USB-hub met 7 poorten kun je eenvoudig extra USB 2.0-poorten toevoegen aan je computer. Je kunt nu tot zeven extra USB-randapparaten aansluiten op je notebook, laptop of desktopcomputer, bijvoorbeeld digitale camera's, printers, externe harde schijven, muizen, toetsenborden, flashgeheugen en tabletcomputers. USB 2.0-technologie ondersteunt gegevensoverdrachtsnelheden tot 480 Mbit/s2, wat betekent dat je aanzienlijk hogere verbindingssnelheden kunt bereiken in vergelijking met eerdere USB-standaarden.

Snel opladen voor je apparaten
Alle poorten van de DUB-H7 zijn ook geschikt als snellaadpoorten. Deze voorzien de aangesloten apparaten van een verhoogde laadstroom van 1,2 A wanneer de DUB-H7 in de snellaadmodus staat. Dit maakt de hub perfect voor mobiele apparaten die veel stroom nodig hebben, zoals de iPad®, omdat deze apparaten batterijen met een hoge capaciteit hebben die een hogere laadstroom nodig hebben om snel en efficiënt op te laden.

Specificaties

Producent D-LINK
Produkt groep interface hubs
Produkt type USB Hub
Kleur zwart
Aansluiting PC Upstreampoort: 1 USB 2.0 Type-C ( female)
Aansluiting Apparatuur Downstreampoort: 7 USB 2.0 Type-A ( female)
Overdracht kwaliteit USB 2.0 Hi-Speed 480 Mbit/s
Type connector kant 1 USB type C (USB-C)
M/F kant 1 Female
Type connector kant 2 USB 2.0 type A
M/F kant 2 Female
Aantal Poorten 7
Hoogte 25.1 mm
Breedte 99.4 mm
Diepte 57.5 mm
Gewicht 79 g
Hoogte verpakking 110 mm
Breedte verpakking 100 mm
Diepte verpakking 170 mm
Gewicht verpakking 0.328 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (309,9 KB)

Download

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie en op maat gemaakte totaaloplossingen.

Het productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar levert ook consequent praktijkgerichte innovaties. Producten en oplossingen worden uit één hand aangeboden: draadloos, schakelen en videobewaking. Van een eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, de D-LINK biedt zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor professioneel gebruik in industrie en handel.

D-LINK Promotie

Ben je zeker?