frogblue frogAccess Zutrittskontrolle und Gebäudesteuerung per PIN-Code - SECOMP Nederland GmbH
frogblue frogAccess Zutrittskontrolle und Gebäudesteuerung per PIN-Code frogblue frogAccess Zutrittskontrolle und Gebäudesteuerung per PIN-Code

frogblue frogAccess Zutrittskontrolle und Gebäudesteuerung per PIN-Code

Art.nr. 17210019
Merk / Fabrikant frogblue
Art.nr. fabrikant CU-Acc-B.01
EAN 4260578530347
Gewicht van het pakket 0,28 kg
Voor 15:00 uur besteld, dan meestal dezelfde dag verzonden .

Zutrittskontrolle und Gebäudesteuerung per PIN-Code mit Glastouch-Eingabe. Mit integriertem Annäherungssensor, Helligkeitssensor, Temperatursensor, Uhrzeitpufferung. Mit einem Eingang zum Anschluss potenzialfreier Kontakte und einem Schaltausgang (230 V~).

Zutrittskontrolle per PIN- Eingabe mittels kapazitativer, durchleuchteter 10er-Tastatur. Integrierte Klingelfunktion.

Multifunktionale Sensorausstattung: Annäherungs-, Umgebungstemperatur - und Helligkeitssensoren zur Steuerung des frogblue Systems z.B. Lichtsteuerung oder Alarmauslösung.

Systeeminformatie

Dit apparaat is een product van het kikkerblauwsysteem. Gedetailleerde technische kennis door middel van kikkerblauwtraining is vereist. De functie van het apparaat is softwareafhankelijk. Gedetailleerde informatie over de softwareversies en de respectievelijke functies is te vinden op de website van Frogblue. Technische beschrijvingen, verdere gedetailleerde instructies en instructies voor een correcte verwijdering zijn opgenomen in de handleiding, die beschikbaar is op de kikkerblauwe website. Inbedrijfstelling en configuratie gebeurt met de kikkerblauwe App.

Veiligheidsinstructies

Installatie en montage van elektrische apparaten mag alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerde elektriciens. Het niet in acht nemen van de instructies kan leiden tot schade aan het apparaat, brand of andere gevaren! Gevaar voor elektrische schokken. Het apparaat is niet geschikt om los te koppelen. Zelfs als het apparaat is uitgeschakeld, is de belasting niet elektrisch gescheiden van het elektriciteitsnet. Voordat u aan het apparaat werkt of lampen vervangt, dient u de netspanning te onderbreken en de automatische zekering uit te schakelen. De landspecifieke voorschriften moeten in acht worden genomen.

Producent frogblue
Produkt groep Smarthome
Produkt type Smarthome Zubehör
Kleur wit
Uitgangen dimbaar entfällt
Geïntegreerde logische module ja
Geïntegreerde configuratie BackUp ja
Comfort- en tijdfunctie ja
Leistungsmessung nein
Kortsluitingsdetectie en -aanduiding nein
Bluetooth ja
Manufacturer data sheet - Deutsch (PDF)

Frogblue biedt consumenten en installateurs een nieuwe, eenvoudige manier om slimme oplossingen voor thuis te vinden - geen kabels, geen centrale besturingseenheid, geen complex werk, geen IT-technologie, geen schakelkast, geen ruimte in de subdistributieruimte en geen wolk. Het systeem is gebaseerd op zogenaamde Frogs, die achter de lichtschakelaar in de inbouwdoos zijn geïnstalleerd. Deze intelligente besturingsmodules bieden alles wat een huis of gebouw moet kunnen.