frogblue frogBoxGPS0-2 bedieningsmodule voor buiten, GPS-ontvanger 2 ingangen

frogblue frogBoxGPS0-2 bedieningsmodule voor buiten, GPS-ontvanger 2 ingangen

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 17210025
Merk / Fabrikant Frogblue
Fabrikant artikel nr. B-GPS0-2.01
EAN 4260578530484
Gewicht artikel 0,405 kg

Beschrijving

Bedieningsmodule voor buiten, met geïntegreerde GPS-ontvanger voor het ontvangen van de huidige datum/tijd en positie, met 2 ingangen voor het opvragen van knoppen en schakelaars (110-240 V~) en piëzosignaalapparaat. Extra sensoren voor het registreren van de buitentemperatuur en buitenhelderheid.

De weerbestendige frogBoxGPS ontvangt de tijd van de GPS-satellieten. Hij meet ook de buitentemperatuur en de lichtsterkte. Hierdoor kan de verwarming worden geregeld op basis van het weer en het licht worden ingeschakeld bij schemering. Een externe windsensor en een bewegingsdetector zijn geïntegreerd via de schakelingangen.

- GPS-ontvanger
- 2 RGBW LED's vooraan / 2 RGB LED's achteraan
- Piëzo zoemer (100dB)
- 2 ingangen (110-240V~)
- Bluetooth®-interface
- Helderheids- en temperatuursensor
- Tijdbuffer
- Voeding via netkabel, geen extra bekabeling nodig tussen de frogblue modules

Systeeminformatie

Dit apparaat is een product van het frogblue systeem. Gedetailleerde technische kennis van frogblue-trainingen is vereist. De functie van het apparaat is afhankelijk van de software. Gedetailleerde informatie over softwareversies en de respectievelijke reeks functies is te vinden op de frogblue website. Technische beschrijvingen, verdere gedetailleerde instructies en informatie over frogblue zijn te vinden in de handleiding, die beschikbaar is op de frogblue website. De inbedrijfstelling en configuratie wordt uitgevoerd met behulp van de frogblue app.

Veiligheidsinstructies

Elektrische apparaten mogen alleen door gekwalificeerde elektriciens worden geïnstalleerd en gemonteerd. Het niet opvolgen van de instructies kan leiden tot schade aan het apparaat, brand of andere gevaren! Gevaar voor elektrische schokken. Apparaat is niet geschikt om los te koppelen. Zelfs als het apparaat is uitgeschakeld, is de belasting niet elektrisch geïsoleerd van het elektriciteitsnet. Voordat u aan het apparaat werkt of lampen vervangt, moet u de netspanning uitschakelen en de stroomonderbrekers uitschakelen. Land specifieke voorschriften moeten in acht worden genomen.

Specificaties

Producent Frogblue
Produkt groep Smarthome
Produkt type Smarthome Zubehör
Kleur wit
Uitgangen dimbaar valt buiten de
Geïntegreerde logische module ja
Geïntegreerde configuratie BackUp ja
Comfort- en tijdfunctie ja
Leistungsmessung nee
Kortsluitingsdetectie en -aanduiding nee
Bluetooth ja
Technische bijzonderheden Elektrische apparaten mogen alleen worden geïnstalleerd en gemonteerd door gekwalificeerde elektriciens
Hoogte 115 mm
Breedte 115 mm
Diepte 44 mm
Hoogte verpakking 80 mm
Breedte verpakking 130 mm
Diepte verpakking 140 mm
Gewicht verpakking 0.405 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (3,6 MB)

Download

frogblue biedt consumenten en installateurs een nieuwe, eenvoudige weg naar smart home-oplossingen - zonder kabels, zonder centrale besturingseenheid, zonder tijdrovend werk, zonder IT-techniek, zonder schakelkast, zonder ruimte in de onderverdeelkast en zonder een wolk.

Het systeem is gebaseerd op zogenaamde kikkers, die achter de lichtschakelaar in de inbouwdoos worden gemonteerd. Deze intelligente regelmodules bieden alles wat een huis of gebouw moet kunnen.

Ben je zeker?