frogblue frogMultiSense mit Batterie & Sensoren für Temperatur, Luftfeuchte, Luftdruck und Helligkeit - SECOMP Nederland GmbH

frogblue frogMultiSense mit Batterie & Sensoren für Temperatur, Luftfeuchte, Luftdruck und Helligkeit

Art.nr. 17210028
Merk / Fabrikant frogblue
Art.nr. fabrikant SU-MultiSens.01
EAN 4260578530552
Gewicht van het pakket 0,068 kg
Voor 15:00 uur besteld, dan meestal dezelfde dag verzonden .

Multifunktionaler Sensor mit wechselbarer Batterie CR2450 (45 x 45 x 13 mm) mit Sensoren für Temperatur, Luftfeuchte, Luftdruck und Helligkeit. Fenster- oder Türöffnungs-Detektion mittels Magnetkontakten und Beschleunigungssensor (Gyrosensor).

Der batteriebetriebene frogMultiSense misst Raumtemperatur, Luftfeuchte, Helligkeit und den Luftdruck. Dank Batteriebetrieb lässt er sich genau dort anbringen, wo auch die Heizung geregelt werden soll. Zur Detektion von Türen und Fenstern besitzt er zwei Magnetkontakte und einen Beschleunigungssensor (Gyrosensor). Zusätzlich können auch Erschütterungen detektiert werden, z.B. bei Schlägen an den Fensterrahmen oder das Fensterglas.

Systeeminformatie

Dit apparaat is een product van het kikkerblauwsysteem. Gedetailleerde technische kennis door middel van kikkerblauwtraining is vereist. De functie van het apparaat is softwareafhankelijk. Gedetailleerde informatie over de softwareversies en de respectievelijke functies is te vinden op de website van Frogblue. Technische beschrijvingen, verdere gedetailleerde instructies en instructies voor een correcte verwijdering zijn opgenomen in de handleiding, die beschikbaar is op de kikkerblauwe website. Inbedrijfstelling en configuratie gebeurt met de kikkerblauwe App.

Veiligheidsinstructies

Installatie en montage van elektrische apparaten mag alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerde elektriciens. Het niet in acht nemen van de instructies kan leiden tot schade aan het apparaat, brand of andere gevaren! Gevaar voor elektrische schokken. Het apparaat is niet geschikt om los te koppelen. Zelfs als het apparaat is uitgeschakeld, is de belasting niet elektrisch gescheiden van het elektriciteitsnet. Voordat u aan het apparaat werkt of lampen vervangt, dient u de netspanning te onderbreken en de automatische zekering uit te schakelen. De landspecifieke voorschriften moeten in acht worden genomen.

Producent frogblue
Produkt groep Smarthome
Produkt type Smarthome Zubehör
Kleur wit
Uitgangen dimbaar entfällt
Geïntegreerde logische module ja
Geïntegreerde configuratie BackUp ja
Comfort- en tijdfunctie ja
Leistungsmessung nein
Kortsluitingsdetectie en -aanduiding nein
Bluetooth ja
Manufacturer data sheet - Deutsch (PDF)

Videos & Tutorials

Product presentation - Deutsch

Frogblue biedt consumenten en installateurs een nieuwe, eenvoudige manier om slimme oplossingen voor thuis te vinden - geen kabels, geen centrale besturingseenheid, geen complex werk, geen IT-technologie, geen schakelkast, geen ruimte in de subdistributieruimte en geen wolk. Het systeem is gebaseerd op zogenaamde Frogs, die achter de lichtschakelaar in de inbouwdoos zijn geïnstalleerd. Deze intelligente besturingsmodules bieden alles wat een huis of gebouw moet kunnen.