I-PRO WV-X86531-Z2 camera met meerdere sensoren

I-PRO WV-X86531-Z2 camera met meerdere sensoren

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 12-4-2024
Art. nr. 21194248
Merk / Fabrikant i-PRO
Fabrikant artikel nr. WV-X86531-Z2
EAN 4582619074949

Beschrijving

De i-PRO PTZ-camera's hebben een nieuw, modern ontwerp in een kleinere vormfactor die overeenkomt met de afmetingen van veel domecamera's. Dankzij dit handzame formaat en uitstekende prestaties, zelfs bij weinig licht, kunnen de camera's in bijna elke positie worden geïnstalleerd en leveren ze nog steeds hoogwaardige beelden en nauwkeurige objectdetectie om valse alarmen te voorkomen.

  • 4 x 5MP multidirectionele camera + 2MP 21x PTZ-camera
  • Onopvallend ontwerp
  • Tot 6 Edge AI-analyse-apps
  • Automatische AI-tracking
  • Geen kalibratie vereist
  • Draai-/kantelsnelheden tot 500 graden/sec
  • Beschermingsklasse IP66, IP67, IK10
  • Geïntegreerd FIPS 140-2 Level 3 gecertificeerd SecureElement
  • NDAA-conform
i-PRO Multidirectionele + PTZ-cameraserie

De nieuwe multi-PTZ-camera's zijn de kleinste en lichtste outdoor-ready camera's in hun soort in de branche. Beide cameraversies hebben krachtige AI-functies, geavanceerde cyberbeveiliging en zijn bovendien vandaalbestendig om een ​​zo breed mogelijk scala aan toepassingen te bieden.

AI-analyse en automatisch volgen
Beide nieuwe modellen zijn de enige momenteel beschikbare Multi-Directional + PTZ-camera's met AI-gebaseerde analyse, die tot vier toepassingen op de multi-sensorarray en twee toepassingen op de PTZ kunnen ondersteunen. Dit zorgt voor maximale bruikbaarheid en foutloze meldingen en forensische zoekopdrachten. De camera's zijn voorgeladen met een reeks gratis AI-aangedreven analyses.

Installatie binnen en buiten, prestaties bij weinig licht
De nieuwe i-PRO-camera's profiteren van een modern ontwerp in een kleinere vormfactor in vergelijking met traditionele multidirectionele + PTZ-camera's. Dankzij het kleine formaat en de uitstekende prestaties, zelfs bij weinig licht, kunnen de camera's zowel buiten als binnen met lage plafonds worden geïnstalleerd en leveren ze altijd beelden van hoge kwaliteit.

Cyberveilig, milieuvriendelijk en vandaalbestendig
Beide nieuwe modellen bevatten een beveiligingselement dat voldoet aan de FIPS 140-2 Level 3 cyberbeveiligingsstandaard en worden geleverd met een digitaal certificaat uitgegeven door GlobalSign. De camera's hebben een IP66-, IP67- en IK10-classificatie, waardoor ze op verschillende binnen- en buitenlocaties kunnen worden gemonteerd zonder angst voor milieuschade of vandalisme.

Eenvoudige installatie en duurzaamheid
De nieuwe camera's hebben alleen een LAN-kabel en twee VMS-licenties nodig. Het lichtgewicht montagesysteem met haakconstructie bespaart de installateur tijd door de camerabehuizing eenvoudig op zijn plaats te klikken. Veel PTZ-camera's gebruiken een riemaandrijving die na verloop van tijd verslijt. i-PRO PTZ-camera's werken met een versnellingsbak die zorgt voor een consistente, herhaalbare panning-nauwkeurigheid en die geen routineonderhoud vereist.

Specificaties

Producent i-PRO
Produkt groep IP beveiliging
Produkt type Dome IP camera
Kleur wit
Bouw type Speed-Dome
Interface LAN
ONVIF ja
Type beeldsensor 4x 1/2.7 type CMOS image sensor + 1/2.8 type CMOS image sensor
Auflösung 5 MPx
Max. beeldresolutie (pixels) 3072 x 2304
Compressieverhouding H.265/H.264
Objectief type Motorzoomobjectief
Digitale ingang ja
Digitale uitgang ja
Geheugenkaart slot ja
Power over Ethernet (PoE) ja
Beschermingsklasse IP67/IP66 (IEC 60529), Type 4X (UL50E), NEMA 4X-compatibel
Beschermingsklasse (IP-code)
  • IP66
  • IP67
  • IK10
Systeem temperatuur –40 °C to +55 °C
Voor buitengebruik geschikt ja
Aansluiting op het lichtnet Power over Ethernet (PoE)
Bedrijfstemperatuur min. -40 °C
Bedrijfstemperatuur max. 55 °C
Hoogte 195 mm
Breedte 250 mm
Diepte 250 mm
Gewicht 5.2 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (769,2 KB)

Download

i-PRO EMEA - Industriekennis uit de geschiedenis van Panasonic

(i-PRO EMEA bestaat sinds 1 oktober 2021 als onderdeel van het in Japan gevestigde i-PRO Co. Ltd.)

Voortbouwend op een sterke basis met meer dan 60 jaar branchekennis uit de geschiedenis van Panasonic, biedt i-PRO, als een bewezen en betrouwbare partner onder beveiligingsfabrikanten, hoogwaardige hardware van de hoogste productstandaard.

Deze producten worden aangevuld met innovatieve open technologie zoals AI, rekening houdend met databeveiliging en GDPR, en tegen een goede prijs-prestatieverhouding.

Ben je zeker?