Cable-Snake® Pro Set Zilver 75cm

Cable-Snake® Pro Set Zilver 75cm

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen 24 uur
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 19083130
Merk / Fabrikant DIVERS
Fabrikant artikel nr. KS-PRO-S2-75-si
Gewicht artikel 0,325 kg

Beschrijving

De stevige "vloerslang" - Cable-Snake® Pro Set 75 cm met tafelbevestiging (Easy-Desk-2B) en vloeruitlaatadapter (Easy-Clip-L)

Het geïntegreerde 2D/3D-systeem is geoptimaliseerd voor ergonomisch meubilair, wat betekent dat het systeem als een ketting op in hoogte verstelbare tafels automatisch afrolt. Als een grenskracht wordt overschreden, wordt het systeem beweegbaar en longitudinaal flexibel in 3 ruimtelijke richtingen. De geïntegreerde geheugenfunctie fixeert de kabelrups in een legpositie naar keuze. In elkaar geschoven kan Cable-Snake® Pro ook gebruikt worden als gesloten kabelgoot. De hoge designeisen met hoogwaardige geërodeerde oppervlakken voldoen aan de hoogste eisen. Dankzij het door Q-LAB® ontwikkelde Easy-Zip-systeem kunnen kabels eenvoudig als een ritssluiting worden geïnstalleerd. Met het trekkoord Easy-Rope kunnen trekkrachten tot 100 kg worden overgedragen. De Easy-Steel montagestang maakt een stevige montage als tafelkabelgoot of op de vloer mogelijk. Cable-Snake Pro is compatibel met de Easy-Bridge aluminium kabelbrug en kan er eenvoudig op worden aangesloten. Hierdoor ontstaat een volledig netwerkcompatibel vloersysteem waarin alle bochten en rechte stukken gerealiseerd kunnen worden. Easy-Tape klittenbandriemen bevestigen het systeem aan tapijten.

  • Capaciteit tot ca. 30 kabels
  • 24 kettingschakels
  • Lengte uitgerekt: ca. 75 cm
  • Lengte samengeschoven: ca. 52 cm
  • Materiaal: polypropyleen
  • Leveringsomvang: Cable-Snake® Pro 75cm zilver; Bureausteun Easy-Desk-2B; Vloerafvoeradapter Easy-Clip-L; 2 schroeven 4x12mm

Specificaties

Producent DIVERS
Produkt groep Klettbänder / Kabelbinder
Produkt type Kabelgoot
Leveringsomvang Cable-Snake® Pro 75cm Zilver; Bureausteun Easy-Desk-2B; Vloerafvoeradapter Easy-Clip-L; 2 schroeven 4x12mm
Hoogte verpakking 110 mm
Breedte verpakking 220 mm
Diepte verpakking 230 mm
Gewicht verpakking 0.325 kg
Ben je zeker?