KLEIN TOOLS - SECOMP Nederland GmbH

KLEIN TOOLS

KLEIN TOOLS - Professioneel gereedschap

Je kunt nooit genoeg goede hulpmiddelen hebben. Wij dachten dat ook, dus zochten we een fabrikant van professionele gereedschappen en testapparatuur. En hier is het: KLEIN TOOLS.

KLEIN TOOLS Inc. is een familiebedrijf opgericht in 1857 (door een Duitse emigrant) in de VS. Tegenwoordig is het een multi-miljoen dollar bedrijf, maar is het nog steeds gericht op de behoeften van ambachtslieden - en produceert producten die voldoen aan professionele kwaliteitsnormen.

Het assortiment van KLEIN TOOLS bevat bijna alle belangrijke handgereedschappen voor de bouw, elektronica, mijnbouw en algemene industrie, naast de gebieden elektriciteit en telecommunicatie nodig heeft.

KLEIN TOOLS heeft voor elke toepassing het juiste gereedschap in huis

Of het nu gaat om de bouw, elektronica, mijnbouw, algemene industriële benodigdheden of voor de hobbyschroevendraaier; elke ambachtsman heeft eersteklas werkmateriaal nodig. Dit garandeert veiligheid, prestaties en precisie in alle werkprocessen. Handgereedschap van KLEIN TOOLS voldoet aan deze normen en overtuigt bovendien door kwaliteit, duurzaamheid en lange levensduur. SECOMP is de distributiepartner van het Amerikaanse merk. Lees meer over het veelzijdige assortiment en waar de gereedschappen worden gebruikt. 

KLEIN TOOLS - het traditionele bedrijf uit de VS 

Gereedschap en testapparatuur van Klein voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Van ontwerp, ontwikkeling en productie tot marketing, het management van het bedrijf hecht veel belang aan een sterk merk. De producten moeten voldoen aan de behoeften van professionals bij de uitvoering van hun werk. Sinds de oprichting door Mathias Klein in 1857 is het bedrijf in familiebezit. Dit verklaart de continuïteit en de constante ontwikkeling van deze goede naam.

Elke ambachtsman uitrusten met KLEIN TOOLS

Met de juiste apparatuur is werken leuker. Goede instrumenten leveren hieraan een belangrijke bijdrage. Als distributeur van KLEIN TOOLS verzorgen wij voor u de import en opslag van de gereedschappen. Als u geïnteresseerd bent in de hoogwaardige producten, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Alle producten van het merk KLEIN TOOLS

Toon alles (112)