METZ CONNECT - SECOMP Nederland GmbH

METZ CONNECT

METZ CONNECT - De specialist op de markt voor passieve netwerktechnologie

Meer dan 40 jaar geleden is Albert Metz een bedrijf begonnen in het zuiden van Duitsland, een onderneming voor het ontwikkelen en produceren van connectorverbindingen. Een paar jaar later heeft Albert Metz ook de firma BTR overgenomen, een naam, een merk die tot vandaag bekend staat voor hoogwaardige passieve netwerk producten. Voor meer dan 10 jaar heet de firma METZ CONNECT, die BTR en andere merken vanuit 1 locatie distribueert. De firma is zoals altijd in familie bezit.

Passieve netwerktechniek is op het eerste gezicht niet zo spectaculair. Aansluitdozen en andere netwerk accessoires moeten gewoon beschikbaar zijn, op voorraad zijn voor als we ze nodig hebben, het is gemeengoed wat we dagelijks nodig hebben in de netwerkwereld. Maar ook deze producten hebben zich ontwikkeld en is een belangrijke schakel in het totale netwerk geworden.

METZ CONNECT met het merk BTR Netcom is een van de technologische marktleiders in de markt van passieve netwerktechnologie. Wie een hoogwaardige Data-Infrastructuur wil opbouwen, kan het beste de producten van deze firma gebruiken.

Alle producten van het merk METZ CONNECT

Toon alles (38)