Samsung Toner / Drum Zwart (rendement 5000 standaard pagina's) - SECOMP Nederland GmbH
Samsung Toner / Drum Zwart (rendement 5000 standaard pagina's) Samsung Toner / Drum Zwart (rendement 5000 standaard pagina's)

Samsung Toner / Drum Zwart (rendement 5000 standaard pagina's)

Art.nr. 53688252
Merk / Fabrikant Samsung
Art.nr. fabrikant ML-2250D5/SEE

Samsung Toner / Drum Zwart (rendement 5000 standaard pagina's). Zwarte toner paginaopbrengst: 5000 pagina's, Printkleuren: Zwart

eenvoudige tonervervanging De printercartridges van SAMSUNG zijn gemakkelijk te veranderen: 1. Open de kast aan de voorkant. 2. Verwissel de cartridges. 3. Sluit de kast. echte kwaliteit Door de originele onderdelen kunt u op een betrouwbare manier consistente afdrukken maken. De originele onderdelen van SAMSUNG garanderen pagina's van een hoge kwaliteit zonder gebreken. veiligheidslabel Alle onderdelen van SAMSUNG hebben een veiligheidslabel dat van kleur verandert als bewijs dat het originele producten zijn. 1. Wanneer het label wordt gekanteld, verandert de kleur naar cyaan. 2. De lettertekens in reliëf veranderen van roodgoud naar blauw wanneer ze vanuit verschillende hoeken worden bekeken. 3. U kunt het reliëf van het letterteken vaststellen door het aan te raken. gestandaardiseerde cartridge SAMSUNG implementeert de ISO-standaard. Dit is een beproefde testmethode om vast te stellen wat de paginacapaciteit is van tonercartridges voor monolaserprinters. SAMSUNG heeft alle huidige laserjetcartridges getest in overeenstemming met de ISO/IEC 19752-standaard. Dit geeft klanten een groter vertrouwen wanneer ze hun aankoopbeslissingen baseren op tonercapaciteit.

Producent Samsung
Produkt type Tonercartridges
Gewicht en omvang
Gewicht 1,18 kg
Breedte verpakking 338 mm
Diepte verpakking 206 mm
Hoogte verpakking 138 mm
Kenmerken
Soort Origineel
Printkleuren Zwart
Merkcompatibiliteit Samsung
Printtechnologie Laserprinten
Compatibiliteit ML-2250/2251N/2252W
Zwarte toner paginaopbrengst 5000 pagina's