VELCRO® klittenband vierkanten zelfklevende klittenband 25 mm x 25 mm x 24 sets zwart

VELCRO® klittenband vierkanten zelfklevende klittenband 25 mm x 25 mm x 24 sets zwart

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 5-4-2024
Art. nr. 25165505
Merk / Fabrikant Velcro
Fabrikant artikel nr. VEL-EC60236
EAN 5030610602368
Gewicht artikel 0,034 kg

Beschrijving

Eenvoudig alternatief voor spijkers en schroeven - De hechtingstijd van de lijm is 10 minuten voor lichte voorwerpen - De lijm bereikt zijn maximale hechting na 24 uur - 24 per verpakking - Voor thuis en op kantoor

Geen lijm, spijkers en vieze vingers meer. VELCRO® Brand "stick on"-producten maken het snel en eenvoudig om uw items aan de muur, in een plakboek of waar u maar wilt te bevestigen. Je hebt geen hamer, doe-het-zelfinstructies of zelfs maar een vaste hand nodig - alleen een idee en een paar minuten.

Een handig alternatief voor spijkers, schroeven en vettige lijm, Stick On Squares zorgen voor een snelle bevestiging. Kan worden gebruikt om items op te slaan, zoals klein gereedschap, prikborden, toegangsluiken, elektrische apparaten etc. netjes opgeborgen of vastgezet. Het product kan tot 300 g per klittenband van 20 x 20 mm bevatten. Reinig en droog beide oppervlakken voor gebruik. Verwijder de beschermfolie en druk het product stevig op de oppervlakken. Laat de lijm minstens 10 minuten uitharden voordat u het klittenband bevestigt om het item vast te zetten.

Specificaties

Producent Velcro
Produkt groep Klettbänder / Kabelbinder
Produkt type VELCRO® self-adhesive
Kleur zwart
Leveringsomvang 24 Sets
Hoogte 25 mm
Breedte 25 mm
Gewicht 21 g
Hoogte verpakking 40 mm
Breedte verpakking 80 mm
Diepte verpakking 140 mm
Gewicht verpakking 0.034 kg

Alternatieven

De merknaam VELCRO® staat voor de hoogste kwaliteit, uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

De bedrijvengroep Velcro is een toonaangevende fabrikant en innovator van klittenband.

Ben je zeker?