VELCRO® ONE-WRAP® klittenband voor planten, ONE-WRAP® tape 12mm x 2m groen

VELCRO® ONE-WRAP® klittenband voor planten, ONE-WRAP® tape 12mm x 2m groen

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 27-5-2024
Art. nr. 25165557
Merk / Fabrikant Velcro
Fabrikant artikel nr. VEL-EC60800
EAN 5030610608001
Gewicht artikel 0,008 kg

Beschrijving

Verstelbare plantbinders - Voor het opbinden van planten, struiken en heesters - Weerbestendig - Stevig en duurzaam - Verstelbaar.

Onze veelzijdige, herbruikbare en weerbestendige VELCRO®-klittenband tuinbanden houden je tuingereedschap georganiseerd en zorgen ervoor dat zelfs je kleinste zaailingen en grootste bomen blijven groeien. Deze natuurvrienden zijn extra zacht zodat ze nergens snijden of kneuzingen veroorzaken en zijn bovendien volledig aanpasbaar. Ze helpen je planten rechtop te staan zonder ze te pletten.

Onze plantbinders zijn een snelle en gemakkelijke oplossing om je meest kwetsbare planten te ondersteunen, maar ook de rebellen onder je planten. De zachte aard van de banden voorkomt wrijven en snijden op de stam en de snijdbare rol betekent minder afval. Wikkel de bundelband om je boom en de steun en knijp hem samen om hem vast te zetten. Het praktische alternatief voor draden en koorden is de perfecte oplossing voor planten van alle leeftijden en omstandigheden.

Specificaties

Producent Velcro
Produkt groep Klettbänder / Kabelbinder
Produkt type VELCRO® reusable
Kleur groen
Lengte 2 m
Breedte 12 mm
Gewicht 6 g
Hoogte verpakking 40 mm
Breedte verpakking 70 mm
Diepte verpakking 110 mm
Gewicht verpakking 0.008 kg

Alternatieven

De merknaam VELCRO® staat voor de hoogste kwaliteit, uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid.

De bedrijvengroep Velcro is een toonaangevende fabrikant en innovator van klittenband.

Ben je zeker?