Merken / Fabrikanten - SECOMP Nederland GmbH

Merken / Fabrikanten

Welkom in de SECOMP merken wereld


Wij hechten grote waarde aan professionele en goede kwaliteit producten. Kwaliteitscontrole en een goede prijs-kwaliteit verhouding is voor SECOMP van grote waarde.

Naast onze eigen merken ROLINE en VALUE nemen wij daarom alleen producten van geselecteerde merken en fabrikanten in ons assortiment op. Een paar van deze geselecteerde merken presenteren wij u hier in onze merken wereld...

Alle artikelen uit de categorieën IT-toebehoren en netwerktechniek, PC en multimediakabels, ip-camera’s, CE accessoires en producten uit het segment UPS en stekkerdozen, of 19“ techniek, de producten van onze eigen merken ROLINE en VALUE zijn speciaal voor de professionele markt ontwikkeld.

ATEN staat voor oplossingen in de markt van KVM switches en het op afstand bekijken en controleren, maar ook voor producten van beeldoverdracht, voor USB apparaten maar ook datacommunicatie producten. In de markt van 19“ techniek en bij elektronische bouwgroepen is het merk SCHROFF al meer dan 50 jaar wereldwijd marktleider. Gebouwbeveiliging d.m.v. camera‘s speelt steeds meer een belangrijke rol. MOBOTIX biedt hiervoor talrijke innovatieve oplossingen voor.

De High-End patchkabels en installatiekabels van het merk LEONI-KERPEN staan hoog aangeschreven in de sector informatietechnologie en in de industriële markt. Bij de kabels van het merk DÄTWYLER liggen de belangrijkste punten in het gebruik van IT en communicatie netwerken. BACHMANN heeft al bijna 70 jaar ervaring in de branche van stroomproducten en elektronische componenten.

Het merk UBIQUITI NETWORKS specialiseert zich in de markt van Wireless, Routing en Switching maar ook VoIP en beveiliging. LINKSYS is al meer dan 30 jaar werkzaam in de wereld van kabel gebonden en draadloze connectiviteit met producten uit het segment Networking, en accessoires voor mobiele apparaten en Power management devices maar ze hebben ook een grote keuze in kabels voor thuisgebruik. OSRAM bedient de LED markt met zijn LED-peertjes, TL buizen, spots, en panels.

Het merk D-LINK staat sinds 30 jaar voor hoogwaardige Netwerk- en beveiligingstechniek maar ook op maat gesneden totaaloplossingen in het bereik Wireless & Switching en videobeveiliging. SEAGATE is als wereld marktleider aanbieder van dataopslag oplossingen en is al jaren lang een van de bekendste spelers in de dataopslag branche. Wireless maar ook Wired, IP Surveillance, PoE en KVM zijn maar een klein onderdeel van het omvangrijke product portfolio van het merk TRENDNET.

Wie een hoogwaardige data infrastructuur wilt opbouwen, komt met de productrange van met merk BTR Netcom van de marktleider voor passieve netwerktechnologie - METZ CONNECT – goed uit. Bij vraag naar Power Distribution Units (PDU) en Remote Monitoring Systemen maar ook draadloze tijdsystemen of interface Isolatoren biedt het merk GUDE een hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijke prijs/kwaliteit. 

Met A klasse IP-camera’s en IP-beveiliging oplossingen verovert VIVOTEK snel een plek als marktleider in de security branche. Het assortiment van KLEIN TOOLS bevat bijna alle belangrijke handgereedschappen voor de bouw, elektronica, mijnbouw en algemene industriële behoeften. GRAH LIGHTING breidt zijn positie in de LED markt uit in de richting van LED straatverlichting, industriële verlichting en kantoor verlichting.

Voor deze en talrijke andere kwalitatief hoogwaardige merken is SECOMP als leverancier de ideale B2B partner!