ATEN 2XRT-0019G PP4.0 Secure KVM Remote Poort Selector

ATEN 2XRT-0019G PP4.0 Secure KVM Remote Poort Selector

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 13-5-2024
Art. nr. 14017290
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. 2XRT-0019G
EAN 4710469341533
Gewicht artikel 0,194 kg

Beschrijving

De ATEN PP4.0 Secure KVM Remote Port Selector (RPS), 2XRT-0019G, is ontworpen om de gebruikerservaring en efficiëntie van het bedienen van ATEN PP4.0 Secure KVM switches te verbeteren door een efficiënte manier te bieden om te schakelen tussen verbonden computers.

Gewoon plug-and-play1 de RPS naar Secure KVM Switch2 zonder extra software-installatie om uw ATEN PP4.0 Secure KVM Switch snel en eenvoudig te bedienen. Zodra de RPS is aangesloten, drukt u gewoon op de RPS drukknoppen om de KVM focus te wijzigen. De status wordt weergegeven op zowel de KVM LED's op het voorpaneel als de RPS LED's op het voorpaneel. Het anti vervalsingslabel en de altijd ingeschakelde chassisinbraakdetectie voorkomen elke poging tot fysieke sabotage en helpen gevoelige gegevens te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen.
Dankzij het compacte formaat kan het apparaat in het zicht van het bureaublad worden geplaatst, waardoor direct tussen meerdere pc's kan worden geschakeld en de productiviteit kan worden geoptimaliseerd terwijl er geen wirwar aan kabels is.

  • Plug and Play - er is geen extra software-installatie vereist
  • Automatische detectie – werkt uitsluitend met ATEN PP4.0 2/4/8-poorts veilige KVM switches
  • Always on chassisinbraakdetectie en anti namaaklabel
  • Duidelijke LED indicatoren tonen real time KVM status
  • Compact formaat met 1,8 m kabel voor eenvoudige implementatie

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Switchboxen KVM
Produkt type IR Remote Control
Kleur grijs
Leveringsomvang 1x PP4.0 Secure KVM Remote Port Selector, 1x Gebruikershandleiding
Hoogte 3.6 cm
Breedte 11.19 mm
Diepte 7.7 mm
Gewicht 140 g
Hoogte verpakking 60 mm
Breedte verpakking 120 mm
Diepte verpakking 180 mm
Gewicht verpakking 0.194 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (533,1 KB)

Download

Technical drawing - English (140,0 KB)

Download

Compatibel met

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?