ATEN CE370 PS/2 VGA KVM Extender, Audio, RS232

ATEN CE370 PS/2 VGA KVM Extender, Audio, RS232

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 8-7-2024
Art. nr. 14016370
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. CE370
EAN 4710423777132
Gewicht artikel 1,834 kg

Beschrijving

PS/2 VGA/Audio Cat 5 KVM-extender met egalisatie (1280 x 1024@300m) - KVM-extender voor PS/2-invoerapparaten en VGA-graphics met audiotransmissie, RS-232 en videosignaalcompensatie (300m) - Lokale en externe apparaten kan worden aangesloten via Cat.5e kabel tot een afstand van maximaal 300 m

De CE370 is een KVM-extender met PS/2-connectoren die beschikt over automatische signaalcompensatie en RS-232 seriële functionaliteit, waardoor toegang tot een computersysteem mogelijk is via een externe PS/2-console (PS/2-toetsenbord en muis en monitor). Omdat het toegang tot een computersysteem vanaf een externe console mogelijk maakt, is de CE370 een ideale keuze voor installaties waarbij de console op een gemakkelijk toegankelijke locatie moet worden geplaatst, maar de systeemeenheid op een veilige locatie moet worden geplaatst - bijv. het stof en puin van de productiefaciliteit of weg van de ruige omgeving van een bouwplaats. Hierdoor kunt u uw systeemcomponenten over grote afstanden verdelen.

De CE370 heeft looptijdcompensatieregelingen om het RGB-signaal handmatig aan te passen. Hierdoor kunt u uw systeemcomponenten over grote afstanden verdelen. De grafische synchronisatie-eenheid CE370 corrigeert de fase- en synchronisatiefouten die optreden over lange transmissiepaden. Het maakt ook handmatige aanpassing van de R-, G- en B-signalen mogelijk.

  • Lokale en externe apparaten kunnen worden aangesloten met behulp van Cat.5e-bekabeling op afstanden tot maximaal 300 m
  • Signaalcompensatie - synchroniseert automatisch de looptijdverschillen van de RGB-signalen als gevolg van de kabellengte
  • OSD-schermmenu - eenvoudige aanpassingsmogelijkheden voor de beeldkwaliteit via de intuïtieve OSD-menunavigatie
  • Handmatige instelling, opslag en oproepen van R/G/B-waarden
  • Signaalniveauregeling om de signaalsterkte aan te passen - maakt handmatige aanpassing van de afstand mogelijk
  • Bediening met dubbele console - hiermee kunt u uw systeem bedienen via de lokale en externe console (toetsenbord, muis en monitor)
  • De geïntegreerde ASIC-chip biedt hogere betrouwbaarheid en compatibiliteit
  • Automatische signaalcompensatie met opslaan van instellingen
  • Seriële RS-232-poorten voor seriële terminals of seriële apparaten zoals touchscreens of barcodescanners (baudrate 115200 bps)
  • Audiotransmissie - Ondersteunt stereogeluid

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-(IP) Verlenging
Produkt type KVM-Extender, VGA
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x CE370L PS/2 KVM-extender (lokaal apparaat), 1x CE370RQ PS/2 KVM-extender (apparaat op afstand), 1x 2L-5302P PS/2 KVM-kabelset (1,8 m), 2x 0AD6-1605-24EG voedingen, 1x montageset, 1x gebruiksaanwijzing
Aansluiting op het lichtnet Apparaat Europlug, Type-C
Hoogte verpakking 100 mm
Breedte verpakking 210 mm
Diepte verpakking 330 mm
Gewicht verpakking 1.834 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,6 MB)

Download

Quick Installation Guide - English (4,4 MB)

Download

Technical drawing - English (23,4 KB)

Download

Meer PDF-gegevens - English (1,3 MB)

Download

Meer PDF-gegevens - English (22,3 KB)

Download

Accessoires

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?