ATEN CS1142H4C 2-poorts 4K HDMI Dual Display Secure KVM, met kaartlezer PSD PP V4.0 conform

ATEN CS1142H4C 2-poorts 4K HDMI Dual Display Secure KVM, met kaartlezer PSD PP V4.0 conform

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 21-12-2023
Art. nr. 14017347
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. CS1142H4C
EAN 4710469342011
Gewicht artikel 2,95 kg

Beschrijving

Voldoet aan de beveiligingseisen van PSD PP v4.0

De ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch CS1142H4C is speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge beveiligingseisen van defensie- en inlichtingendiensten. De ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch CS1142H4C voldoet aan de PSD PP v4.0 (Protection Profile for Peripheral Sharing Device, Version 4.0) standaard, gecertificeerd door het National Information Assurance Partnership (NIAP).

De ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch CS1142H4C biedt isolatie tussen computerbronnen en randapparatuur terwijl een toetsenbord, muis, monitor, speakerset en Common Access Card (CAC)-lezer worden gedeeld tussen aangesloten computers met verschillende beveiligingsclassificaties. Conformiteit met PSD PP v4.0 garandeert dat het delen van randapparatuur het hoogste beveiligingsniveau biedt voor gebruikersgegevens wanneer de focus van de poort wordt gewijzigd. De belangrijkste beveiligingsfuncties zijn isolatie en unidirectionele gegevensstroom, beperkte aansluiting en filtering van randapparatuur, bescherming van gebruikersgegevens, configureerbare filtering en beheer van apparaten.

Met Card Reader

- Altijd aan chassis inbraakbeveiliging - schakelt de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM-switch uit wanneer fysieke sabotage wordt gedetecteerd.
- Tamper-Resistant Labels - bieden een visuele indicatie van elke poging tot toegang tot de interne componenten van de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM Switch
- Niet-programmeerbare firmware - voorkomt dat de firmware van de ATEN PSD PP v4.0 Secure KVM-switch wordt geherprogrammeerd.
- Beperkte aansluitmogelijkheden voor randapparatuur - Niet-toegestane HID's (Human Interface Devices) en video worden geweigerd.
- Port selectie via drukknoppen / Remote Port Selector (RPS) 1 alleen voor verhoogde beveiliging
- LED-indicatoren voor filteren van randapparatuur en KVM-beveiligingsstatus
- Strikte audiofiltering beschermt tegen audioverlies
- Stevige metalen behuizing

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep KVM-Switches / PC-Shares
Produkt type KVM-Switch, HDMI
Kleur zwart
Leveringsomvang 1x CS1142H4C 2-poorts USB HDMI Dual Display Secure KVM Switch met CAC
1x voedingskabel
1x handleiding
Aantal PCs 2
PC: Monitor-Aansluiting 2 HDMI
Materiaal (Behuizing) Stevige metalen behuizing
Hoogte 6.55 mm
Breedte 16.39 mm
Diepte 33.5 mm
Gewicht 2.13 kg
Hoogte verpakking 233 mm
Breedte verpakking 131 mm
Diepte verpakking 540 mm
Gewicht verpakking 2.95 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (1,4 MB)

Download

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?